'Birlik'ten 'Esma Terapi'ye Davet - Son Dakika
Güncel

'Birlik'ten 'Esma Terapi'ye Davet

\'Birlik\'ten \'Esma Terapi\'ye Davet

Birlik Vakfı Konya Şubesi, "Her Cumartesi Birlikteyiz" konferanslarında bu hafta Senai Demirci'yi konuk ediyor.

06.12.2017 17:30  Güncelleme: 17:33

Birlik Vakfı Konya Şube Başkanı Orhan Gündüz, Konya Ticaret Odası Konferans Salonu'nda saat 19.00'da gerçekleştirilecek "Esma Terapi - 99 Esmayı Ruhun 99 Aynası Olarak Okumak" konulu konferansa bütün Konyalıları davet etti.

Yazar, radyo ve televizyon programları yapımcı ve sunucusu Dr. Senai Demirci, bu hafta Birlik Vakfı Konya Şubesi'nin konuğu olarak Konya'ya geliyor. Demirci, Konyalı izleyicilerine "99 Esmayı Ruhun 99 Aynası Olarak Okumak"la Esma Terapi yapacak.

Birlik Vakfı Konya Şubesi'nin her hafta düzenlediği "Her Cumartesi Birlikteyiz" temalı konferansa konuşmacı olarak katılacak Senai Demirci'yi Konyalı sevenleriyle buluşturmaktan memnuniyet duyduklarını kaydeden Vakıf Başkanı Orhan Gündüz, kültürel programlarına bir yenisini daha katmanını mutluluğunu dile getirdi. Gündüz, gençlerin inançlı, vatansever, kültürlü, çağdaş ve ilmi seviyesi yüksek birer birey olarak yetişmeleri için çıktıkları yolda her hafta hem gençlere hem de diğer katılımcılara faydalı olacak konular seçmeye çalıştıklarını ifade ederek, Esma Terapi'nin de faydalı olmasını umduklarını söyledi. Gündüz, bütün Konyalıları Senai Demirci ile Esma Terapi'ye davet etti.

Senai Demirci'nin "Esma Terapi - 99 Esmayı Ruhun 99 Aynası Olarak Okumak" konulu konferansı 9 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 19.00'da Konya Ticaret Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Birlik'ten 'Esma Terapi'ye Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement