Bitlis AFAD İl Müdürü Erdal Tunç, Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş'ı ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Bitlis AFAD İl Müdürü Erdal Tunç, Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş'ı ziyaret etti

Bitlis AFAD İl Müdürü Erdal Tunç, Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş\'ı ziyaret etti

Bitlis AFAD İl Müdürü Erdal Tunç, beraberindeki eğitim uzmanı Engin Eribol ve jeoloji mühendisi Ali Engin Göksu ile birlikte Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş'ı ziyaret etti. Ziyarette, üniversitenin Afet ve Acil Durum Koordinatörlüğü çalışmaları ele alındı ve afetlere hazırlık konusunda işbirliklerinin artırılması konusunda istekli oldukları ifade edildi.

08.12.2023 16:17

Bitlis AFAD İl Müdürü Erdal Tunçtan, Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş'ı ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan bilgilendirmeye göre, Tunçtan, beraberindeki eğitim uzmanı Engin Eribol ve jeoloji mühendisi Ali Engin Göksu ile Rektör Elmastaş ile makamında bir araya geldi.

Üniversite bünyesinde kurulan Afet ve Acil Durum Koordinatörlüğünün çalışmalarının ele alındığı görüşmede Tunçtan, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde eğitimli ve donanımlı ekiplerin ne kadar önemli olduğunun görüldüğünü ifade etti. ???????

Elmastaş ise Tunçtan ve ekibine gerçekleştirilen gönüllü eğitimleri için teşekkür ederek, afetlere hazırlık konusundaki işbirliklerini artırma konusunda istekli olduklarını dile getirdi.???????

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bitlis AFAD İl Müdürü Erdal Tunç, Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş'ı ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement