Bitlis'te 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Bitlis'te 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı Düzenlendi

Bitlis\'te 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı Düzenlendi

Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı (BETAV), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir program düzenledi. Programa 35 kadın katıldı ve konferans salonunda gerçekleştirildi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görevli Avukat Emre Altun, ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanuna yönelik bir konuşma yaptı. Aile Toplum Sağlığı Merkezi Uzman Doktoru İrem Elif Çetintaş ise meme kanserinde erken teşhisin önemine ilişkin bir sunum gerçekleştirdi. Program sonrasında katılımcılara hediye ve karanfil dağıtıldı. Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Halk Eğitimi Merkezi'ndeki usta öğreticiler ve kadınlar da pasta kesimiyle birlikte programa katıldı.

07.03.2024 18:54  Güncelleme: 18:55

Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı (BETAV) "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla program düzenledi.

BETAV'ın konferans salonunda düzenlenen programa 35 kadın katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görevli Avukat Emre Altun, ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanuna yönelik konuşma yaptı.

Aile Toplum Sağlığı Merkezi Uzman Doktoru İrem Elif Çetintaş ise meme kanserinde erken teşhisin önemine ilişkin sunum yaptı.

Programın ardından katılımcılara hediye ve karanfil dağıtıldı.

Pasta kesiminin yapıldığı programa, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Halk Eğitimi Merkezi'ndeki usta öğreticiler ve kadınlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bitlis'te 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement