"Biz Birlikte Körfeziz" - Son Dakika
Güncel

"Biz Birlikte Körfeziz"

"Biz Birlikte Körfeziz"

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, ilçe protokolüne, ilçede bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarına, siyasi parti temsilcilerine, muhtarlara ve basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

05.08.2013 21:26

Körfez Belediyesi'nin Ramazan ayı programları çerçevesinde, Körfez Belediyesi Tütünçiftlik Kültür Merkezinde düzenlediği iftar yemeğinde Körfezin siyaset, bürokrasi, STK ve oda temsilcileri bir araya geldi. Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan'ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine; İl Genel Meclis Üyeleri Seyfettin Yıldız, Ahmet Yağız, Haydar Yıldırım, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak , Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar, gazeteciler ve çok sayıda STK ve oda temsilcisi katıldı. Kuran Tilaveti ile başlayan program, birlikte açılan oruçtan sonra yapılan yemek duası ile son buldu.

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan; katılımlarından dolayı davetlilere çok teşekkür ederek "Görevde bulunduğum dokuz yıl içerisinde, kaymakamlığıyla, askerisiyle, adliyesiyle, emniyetiyle, sivil toplum kuruluşlarıyla birlik içerisinde oldum. Körfez'i birlikte yönettik ve birlikte Körfez olduk. Bu birlik ve beraberliğimizi bundan sonrada sürdüreceğimize yürekten inanıyorum." diye konuştu. Başkan Pehlivan konuklarının Kadir Gecesini ve yaklaşmakta olan Ramazan Bayramlarını da kutladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Biz Birlikte Körfeziz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement