Bodrum Bomba Gibi Patlayan Cep Telefonu Evi Yakıyordu - Son Dakika
Güncel

Bodrum Bomba Gibi Patlayan Cep Telefonu Evi Yakıyordu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, emlakçı Ahmet Çiftçi'nin şarjda aşırı ısınan cep telefonu, fişten çıkartıldıktan kısa bir süre sonra bomba gibi patlayıp, masa örtüsünü tutuşturdu.

23.02.2018 14:49

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, emlakçı Ahmet Çiftçi'nin şarjda aşırı ısınan cep telefonu, fişten çıkartıldıktan kısa bir süre sonra bomba gibi patlayıp, masa örtüsünü tutuşturdu. Çiftçi masa örtüsünü dışarı çıkartarak, yangının başka yere sıçramasını önlerken, 8 yaşındaki oğlu Okan Çiftçi, şans eseri yara almadan kurtuldu. Bodrum'un Göltürkbükü Mahallesi'nde emlakçılık yapan, evli ve 8 çocuk babası 41 yaşındaki Ahmet Çiftçi'nin cep telefonunu, 8 yaşındaki oğlu Okan Çiftçi şarj etmek için prize taktı. Okan Çiftçi, şarja takılı telefonda bir süre oyun oynadı. Telefonu, aşırı ısınması üzerine şarjdan çıkartıp masaya bırakan Okan çiftçi, bu durumu babasına söylemek için yan odaya geçti. Bu sırada cep telefonun bataryası büyük bir gürültüyle patlayıp, masa örtüsünü tutuşturdu. Patma sesi üzerine hemen odaya koşan baba Ahmet Çiftçi, yanan masa örtüsünü dışarı çıkartarak, alevlerin başka bir yere sıçramasını önledi.

Oğlunun şans eseri olaydan yara almadan kurtulduğunu belirten Ahmet Çiftçi, Hızlı müdahalede bulunmasaydım. Belki de evim şimdi yanmış olacaktı. Telefonu aldığım işyerine ve Tüketici Hakları Derneği'ne şikayette bulunacağım. Dava açıp, bu konuda hakkımı soruna kadar arayacağım. Neyseki telefon oğlumun elindeyken patlamadı dedi.

Bodrum Bomba Gibi Patlayan Cep Telefonu Evi Yakıyordu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Bomba Gibi Patlayan Cep Telefonu Evi Yakıyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement