Bodrum'da Yangın Kontrol Altına Alındı - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Yangın Kontrol Altına Alındı

Bodrum\'da Yangın Kontrol Altına Alındı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yerleşim yerlerinin dibinde çıkan yangın, ekiplerin ve vatandaşların müdahalesiyle söndürüldü. Bitez Mahallesi'nde bir site içerisindeki otluk ve ağaçlık arazisinde bilinmeyen bir nedenle yangın başladı. Yangına site içerisindeki güvenlik görevlileri ve bölge sakinleri müdahale etti. Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ve Bodrum Belediyesi ekipleri de yangına müdahale etti. Yangın, ekiplerin ve vatandaşların müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında arazinin tamamına yakını zarar gördü.

15.06.2023 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yerleşim yerlerinin dibinde çıkan yangın, ekiplerin ve vatandaşların müdahalesiyle söndürüldü.

Bitez Mahallesi'nde bir site içerisindeki otluk ve ağaçlık arazisinde bilinmeyen bir nedenle yangın başladı. Rüzgarla geniş bir alana yayılan alevlere site içerisindeki güvenlik görevlileri ve bölge sakinleri müdahale etti. Kimi vatandaşlar, alevleri toprak atarak söndürmeye çalıştı.

İhbarın ardından Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ve Bodrum Belediyesi ekipleri de yangına müdahale etti. Ekiplerin ve vatandaşların müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangında arazinin tamamına yakını zarar gördü. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Yangın Kontrol Altına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement