Boyabat'ta İlçe İnsan Hakları Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Boyabat'ta İlçe İnsan Hakları Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Boyabat\'ta İlçe İnsan Hakları Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Sinop'un Boyabat ilçesinde İlçe İnsan Hakları Kurul Toplantısı, Kaymakam Enver Yılmaz'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, siyasi parti temsilcileri ve kurul üyeleri katıldı. Yılmaz, ilçede bugüne kadar insan hakları ihlaliyle ilgili herhangi bir şikayet almadıklarını belirtti ancak yine de titizlikle çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı. Toplantıda katılımcıların soruları da yanıtlandı.

17.01.2024 14:44

Sinop'un Boyabat ilçesinde İlçe İnsan Hakları Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakam Enver Yılmaz'ın başkanlığında kaymakamlık binasında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, siyasi parti temsilcileri ve kurul üyeleri katıldı.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, ilçelerinde bugüne kadar kendilerine insan hakları ihlali ile ilgili ne yazılı ne de sözlü herhangi bir şikayet gelmediğini söyledi.

Şikayet olmamasına rağmen insan hakları konusunda titizlikle çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Herhangi bir şikayet olmamasına rağmen, jandarma, emniyet ve diğer resmi kurumlarımızı ziyaret ederek insan hakları konusunda herhangi bir sorun olup olmadığını istişare edeceğiz. Eğer bir olumsuzluk varsa çözüm yoluna gideceğiz. Bu tür ziyaretleri yıl içinde düzenli olarak yapacağız."

Kaymakam Yılmaz'ın katılımcıların sorularını yanıtlamasıyla toplantı sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Boyabat'ta İlçe İnsan Hakları Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement