Brett King Pazarlama Zirvesi'nde - Son Dakika
Güncel

Brett King Pazarlama Zirvesi'nde

Brett King Pazarlama Zirvesi\'nde

Küresel finans sektörünün strateji danışmanı Brett King Pazarlama Zirvesi'nde

13.09.2011 20:55

Tüm dünyada büyük övgü alan Bank 2.0 kitabının yazarı ve küresel finans kuruluşlarının strateji danışmanı Brett King, 7-8 Aralık tarihlerinde İstanbul'da yapılacak "Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi 2011"de gelişen iletişim araçlarının müşteri davranışlarında yarattığı değişimleri ve markaların bu sürece uyum sağlamak için atması gereken adımları katılımcılarla paylaşacak.

Organizasyonel gelişim ve yönetici eğitimi alanlarında lider danışmanlık şirketi Management Centre Türkiye'nin geleneksel olarak düzenlediği Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi'nin bu yılki teması "Etkileşim Ekonomisinde Pazarlama". 7-8 Aralık 2011 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak olan zirvede pazarlama dünyasının liderleri ve kanaat önderleri kitlesel odaklı pazarlamacılığın yerini bireysel etkileşime dayalı pazarlamaya bıraktığı yeni dönemi tartışacak.

Teknolojideki gelişmeler bankaları birer işlem platformu konumuna indirgedi

Zirvenin konuşmacıları arasında çok satan Bank 2.0 kitabının yazarı ve küresel finans hizmetleri sektörünün strateji danışmanı Brett King de yer alıyor. Asya Bankacılığında Mükemmeliyet Ödülleri ve Ortadoğu İş Başarısı Ödülleri'nin uluslararası hakemlerinden biri olan King, finansal hizmetler ve inovasyon alanında önde gelen birçok küresel etkinlikte konuşmacı olarak yer almış bir isim. Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi 2011'de tartışılacak olan yeni dönem hakkında "Müşterilerin Blackberry, iPhone ve iPad gibi yeni cihazları benimsemesiyle birlikte, bankalar birer işlem platformu konumuna indirgendi ve telekomünikasyon şirketleri, PayPal gibi oyuncular müşterileri kapmaya başladı" ifadelerini kullanan Brett King müşteri deneyimi ve kanal dağıtım strateji konularındaki uzmanlığını Banking4Tomorrow.com adresindeki kişisel blogunun dışında birçok mecrada sergiliyor.

Yeni teknolojilerin müşteri davranışlarında yarattığı değişimin sebeplerini ve sonuçlarını İnternet, Mobilite ve Mobil Ödemeler olmak üzere 3 aşama altında analiz eden Brett King

aralarında HSBC, Citigroup, UBS, Standard Chartered, Abu Dhabi Commercial Bank, EmiratesNBD, BNP Paribas'nın da bulunduğu pek çok bankaya danışmanlık yapıyor.

Teknoloji ve müşteri davranışı finansal hizmetlerin geleceğini nasıl değiştirecek?

Brett King'in çok satanlar listesine giren kitabı BANK 2.0, müşteri davranışlarının internetle başlayan ve son zamanların fenomeni sosyal ağlar ve iPhone ile oldukça hızlanan evriminin arkasında yatan dinamikleri inceliyor. Fiziksel şubelerin markanın yaptığı işin merkezindeki konumunu sürdürdüğünü düşünen kurumların, şubeyi nadiren ziyaret eden yarının müşterisine uyum sağlayamayacağı görüşünü savunan King, internet, ATM ve iPhone uygulamalarını alternatif kanal olarak belirlemeyen kuruluşların rekabette geri kalacağını eserinde vurguluyor.

Bank 2.0'nin kapsadıkları:

• Şube, ATM, web, internet bankacılığı, IVR ve çağrı merkezi kanalları konularında uzman değerlendirmesi

• Optimizasyon için iş vakası ve çok kanallı çevre için net çözünürlük

• Bank 2.0 stratejisi ve bankanızın 2020'ye kadarki yol haritası

Brett King fikirlerini ve önerilerini 7-8 Aralık 2011 tarihlerinde Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi 2011'de katılımcılarla paylaşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Brett King Pazarlama Zirvesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement