Bu Oyuncak Dükkanı Büyükler İçin - Son Dakika
Güncel

Bu Oyuncak Dükkanı Büyükler İçin

Bu Oyuncak Dükkanı Büyükler İçin

Büyükler için oyuncak dükkanı Kipa'da açıldı.

05.10.2012 15:36

Büyükler, çocukluğuna geri dönüyor

Kullanıma hazır uzaktan kumandalı model araç Top Models; düzenlenen sade bir törenle Sakarya Kipa AVM'de hizmete açıldı.

Baba ve çocuklar

Büyükler için hazırlanan, benzinli, elektrikli ve akülü modellerden oluşan orijinalinin bire bir minyatürü olan kullanıma hazır uzaktan kumandalı araba, tekne, uçak, helikopter Top Models Sakarya Mağazası; Özlem & Yiğit Şimşek çifti tarafından Sakarya Kipa AVM içerisinde hizmete açıldı. İşyerinin açılış kurdelesi ise "Hayırlı olsun" dilekleriyle Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ve Karasu İl Genel meclis Üyesi Dursun Caner tarafından kesildi.

Top Models'leri çok beğenen Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; Karasu Kültür Turizm ve Fındık Festivali kapsamında, ilçelerinde Top Models araba, tekne, uçak, helikopter yarışları yapmayı planlayabileceklerini söyledi. Top Models Kipa AVM Sakarya Mağazası sahibi Özlem & Yiğit Şimşek çifti; mağazalarında yüzlerce çeşit araba, tekne, uçak, helikopter ve maket ev ürünlerinin bulunduğunu belirterek, bunlarla birlikte artık babaların çocuklarıyla oyunlar oynayarak, onlara daha çok vakit ayırabileceği gibi, top models'lerle babaların artık çocukluğuna geri döneceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu Oyuncak Dükkanı Büyükler İçin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement