Burası Uludağ Değil, İstanbul - Son Dakika
Güncel

Burası Uludağ Değil, İstanbul

Burası Uludağ Değil, İstanbul

İstanbul'da etkili olan kar yağışını fırsat bilen Recep Demir isimli vatandaş, kentin doğal manzarası eşliğinde kayak yaptı.

11.12.2013 15:10

İstanbul'da etkili olan kar yağışını fırsat bilen Recep Demir isimli vatandaş, kentin doğal manzarası eşliğinde kayak yaptı. İstanbul'un göbeğinde Gümüşsuyu'ndan aşağı kayan Demir, " Uludağ'ın keyfini, Taksim Gümüşsuyu parkında çıkarıyorum" dedi.

İstanbul'da etkili olan kar yağışı, kayakseverleri sevindirdi. Recep Demir isimli kayaksever, kayak takımlarıyla Taksim Gümüşsuyu Parkı'na geldi. Parkta defalarca kayarak karın keyfini çıkaran Demir, "Uludağ'ın keyfini Taksim Gümüşsuyu parkında çıkarıyorum. Artık bu bana çok büyük bir eğlence oldu. Tam İnönü stadının karşısı, görenler şaşırıyor ama çok zevkli. Tek sorun şu ki, kaydıktan sonra yukarıya çıkmak zor oluyor. Teleferik yapılsa güzel olacak" dedi.Vatandaşların meraklı bakışları arasında önce kaldırımda ardından da Gümüşsuyu Parkı'nda kayan Demir, Uludağ benzeri görüntüler oluşturdu. Recep Demir'i gören bazı vatandaşlar da poşetlerle kayarak eşlik etti.

ERHAN YILMAZ

İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Burası Uludağ Değil, İstanbul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement