Burdur Göl'ümdeki Şarkılar Konseri - Son Dakika
Güncel

Burdur Göl'ümdeki Şarkılar Konseri

Göl'ümdeki şarkılar konseriBurdur Gölü'ndeki kurumaya dikkat çekmek isteyen doğa fotoğrafçısı Tamer Yılmaz'ın Burdur Gölü ve çevresinde görüntülediği kuşların yer aldığı sergi açıldı.

06.05.2019 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göl'ümdeki şarkılar konseri

Burdur Gölü'ndeki kurumaya dikkat çekmek isteyen doğa fotoğrafçısı Tamer Yılmaz'ın Burdur Gölü ve çevresinde görüntülediği kuşların yer aldığı sergi açıldı. Sergide, Göl'ümdeki Şarkılar Korusu ise 'Göl'ümdeki Şarkılar' adıyla konser verdi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonu'ndaki konserde şef Zafer Danacı yönetimindeki Göl'ümdeki Şarkılar Türk Sanat Müziği Korusu ve solistler rast ve hicaz makamında şarkılar seslendirdi.

Konserde doğa fotoğrafçısı Tamer Yılmaz'ın Burdur Gölü ve çevresinde yaşayan kuşlardan oluşan fotoğraf sergisi de izleyenlerin beğenisine sunuldu.Göl'ümdeki Şarkılar Topluluğunu 2016 yılında kurduklarını söyleyen şef Zafer Danacı, Çalışmalarımızı Burdur Halk Eğitim Merkezinde sürdürüyoruz. Topluluğumuz 51 korist ve 11 saz sanatçısı olmak üzere 62 sanatçıdan oluşuyor. Bu konser için yaklaşık 8 ay çalıştık. Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir ortam yaratmak, kültürümüze, Türk müziğine hizmet etmek, gençlerimizin bu müziği sevmelerini sağlamak dedi.

Burdur Gölü ve çevresinde yaşayan kuşların fotoğraflarını sergileyen doğa fotoğrafçısı ve koro üyesi Tamer Yılmaz da Koromuzun adı Göl'ümdeki Şarkılar. Burdur Gölü'ne kurumaya dikkat çekmek amacıyla bu aktiviteyi yapıyoruz. İstedik ki gölle beraber gölde yaşayan kuşları da burada sergileyelim ve insanlarla buluşturalım. Gölümüzün bazı sıkıntıları var diye konuştu.

Burdur Göl\'ümdeki Şarkılar Konseri
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Göl'ümdeki Şarkılar Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement