Burdur İgm Başkanı Bağcı'dan Vali Kürklü'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Burdur İgm Başkanı Bağcı'dan Vali Kürklü'ye Ziyaret

Burdur İgm Başkanı Bağcı\'dan Vali Kürklü\'ye Ziyaret

İgm Başkanı Bağcı'dan Vali Kürklü'ye ziyaret*- BURDUR İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı seçilen Muzaffer Bağcı, Vali Hasan Kürklü'yü ziyaret etti.

06.04.2016 11:24

İgm Başkanı Bağcı'dan Vali Kürklü'ye ziyaret

*- BURDUR İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı seçilen Muzaffer Bağcı, Vali Hasan Kürklü'yü ziyaret etti.

Burdur İGM Başkanı Muzaffer Bağcı ve meclis üyeleri Ali Selek, Ali Ülgen, Cengiz Şenel, Rafet Sak, Şükrü Kutlu, Mustafa Şengil ve Ali Coşkun ile birlikte Vali Hasan Kürklü'yü makamında ziyaret etti. Seçimin bittiğini ve geçmişte olduğu gibi birlik beraberlik içinde hizmetin sürdürülmesi gerektiğini söyleyen Vali Hasan Kürklü, Muzaffer Bağcı'ya görevinden başarı diledi.

Vali Kürklü, "Burdur'da birçok yerde görmediğimiz güzel bir uygulama var. Birçok karar iktidarıyla muhalefetiyle oybirliği ile alınıyor. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde devam eder. Her zaman söylüyorum bu bir ekip işidir. Bir tek vali, bir tek kaymakam, bir tek milletvekili tek başına bir iş yapamaz. Bu bir ekip işidir. Siz güçlerinizi birleştirirseniz o ilde bir sinerji ortaya çıkar" diye konuştu.

İGM Başkanı Muzaffer Bağcı da "İktidarıyla muhalefetiyle birlik ve beraberlik içinde Burdur'a hizmet etmek için çalışacağız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur İgm Başkanı Bağcı'dan Vali Kürklü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement