Burdur Öğrencilere Önce Eğitim Sonra Hediye - Son Dakika
Güncel

Burdur Öğrencilere Önce Eğitim Sonra Hediye

Burdur Öğrencilere Önce Eğitim Sonra Hediye

\t BURDUR'un Bucak İlçesi'nde 'Bisikletim Trafikte Canım Emniyette Projesi' kapsamında öğrencilere eğitim verildi, ardından da kask, dizlik, zil hediye edildi.

10.12.2015 12:13

\t

BURDUR'un Bucak İlçesi'nde 'Bisikletim Trafikte Canım Emniyette Projesi' kapsamında öğrencilere eğitim verildi, ardından da kask, dizlik, zil hediye edildi.

Bucak Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğü'nün bisiklet kullanan öğrencilerin daha bilinçli olması amacıyla başlattığı 'Bisikletim Trafikte Canım Emniyette Projesi' kapsamında, ilçedeki okullarda öğrencilere çeşitli eğitimler verildi. Bisiklete binerken uyulması gereken kuralların anlatıldığı eğitimler sonrası Ayşe Sak Ortaokulu'nda öğrencilere kask, dizlik, zil ve Türk bayrağı hediye edildi. Okul kütüphanesine de Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı 100 temel eser içerisinden kitaplar verildi.

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, öğrencilerin aldıkları eğitimleri kardeş, arkadaş ve yaşıtlarına aktarmalarını istedi. Bisiklete binerken eğitimde anlatılan kurallara uyulması gerektiğini aktaran Başkan Mutlu, "Bisiklete binerken dirseklik, dizlik ve kasklarınızı takın. Sizin canınız bizim için çok çok önemli" dedi.

Emniyet Müdürü Gökhan Körük de şöyle dedi:

"Bisikletim Trafikte Canım Emniyette Projesi kapsamında öğrencilerimize diğer proje ortaklarımızla dersler verildi. Bisiklet kullanan öğrencilerimize öğrendiklerini başka arkadaşlarına aktarmaları için onları kask, dizlik, dirseklik, Türk bayrağı ve bisiklet zili gibi hediyeler dağıttık. Eğitim alan öğrencilerimiz umarız diğer arkadaşlarını ikaz ederek örnek davranışlar sergiler. Nerede olursa olsun trafik güvenliği çok önemli. Trafik güvenliğinde her zaman öncelik yayaların olması gerekir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Öğrencilere Önce Eğitim Sonra Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement