Burdur Otogarı'nda Alçıpan Tavan Çöktü - Son Dakika
Güncel

Burdur Otogarı'nda Alçıpan Tavan Çöktü

Burdur Otogarı\'nda Alçıpan Tavan Çöktü

Burdur Otogarı'nda alçıpan tavan çöktü Burdur Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde boş olan bir dükkanın alçıpan tavanı çöktü.

12.11.2015 17:15

Burdur Otogarı'nda alçıpan tavan çöktü

Burdur Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde boş olan bir dükkanın alçıpan tavanı çöktü.

Burdur Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin zemin katındaki boş bir dükkanın tavanı, bilinmeyen nedenle çöktü. Burdur Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Say, olay yerindeki incelemesinin ardından yaptığı açıklamada, mayıs ayında da yazıhanelerin bulunduğu kısımda tavan çökmesi yaşandığını hatırlattı. Bu olayı su birikintisi ya da rüzgara bağladıklarını aktaran Ali Say, "Bugün yaşanan çökmenin bunlarla alakası yok. Yapım aşamasında bir zayıflık olduğu gözle görülüyor. Uzman ekibimiz konuyu inceleyecek. Gerekirse buranın komple asma tavanıyla ilgili bir süreç başlatmak durumundayız. Böyle bir zorunluluk doğmuş durumda. Diğer yerlerle ilgili böyle riski göze alamayız" diye konuştu.

Tavanı çöken işyerinin yanında bulunan çay ocağında çalışan Ayhan Oflaz ise "Bir anda 'güm' diye bir ses geldi. Dönüp baktığımızda tavanın çöktüğünü gördük. Allahtan kimse yoktu" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Otogarı'nda Alçıpan Tavan Çöktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement