Bursa'da Coşkulu 19 Mayıs Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Coşkulu 19 Mayıs Kutlaması

Bursa\'da Coşkulu 19 Mayıs Kutlaması

Bursa'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

19.05.2016 14:31

Bursa'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başlayan tören, gençlik yürüyüşü ve dans gösterileriyle devam etti. Yüzlerce öğrenci ve davetlinin katıldığı törende, Faik Çelik Kız Teknik Meslek Lisesi öğrenilerinin 'Çelik Kızlar Komando Topluluğu' Gösterisi beğenildi.

Bursa'daki kutlama töreni saat 09.30'da Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Tören, Tophane Saltanat Kapısı'ndan Heykel'e yapılan Atatürk'ü Anma ve Gençlik Yürüyüşü ile devam etti. Bursa Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde yürüyen yüzlerce kişi, Kent Müzesi önündeki tören alanında yürüyüşü sonlandırdı.

Kent Müzesi önündeki törene, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, çok sayıda davetli ve öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, Işıklar Askeri Hava Lisesi öğrencilerinin sergilediği kılıç kalkan gösterisi, Faik Çelik Kız Teknik Meslek Lise'si öğreniclerinin Çelik Kızlar Komando Topluluğu komando gösterisi, Wus-hu, akrobatik cimnastik ve zeybek gösterileri beğenildi.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Coşkulu 19 Mayıs Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement