Bursa'da İki Kişi Evlerinde Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Bursa'da İki Kişi Evlerinde Ölü Bulundu

Bursa\'da İki Kişi Evlerinde Ölü Bulundu

Bursa'da 89 yaşındaki iki kişi, evlerinde ölü olarak bulundu.

02.04.2012 15:20

Bursa'da 89 yaşındaki iki kişi, evlerinde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi İbrahimpaşa Mahallesi Çinkolu Kahve Sokağı üzerindeki evde yalnız yaşayan Ahmet Bağcı'nın (89) evine gelen bakıcısı, yaşlı adamın kapıyı açmaması üzerine durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, kapıyı açtıklarında yaşlı adamın çürümeye yüz tutan cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemede unutkanlık, tansiyon ve yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları olan Bağcı'nın yaklaşık 4 gün önce hayatını kaybettiği belirlendi.

Diğer olay ise yine merkez Osmangazi ilçesi Çirişhane Mahallesi Akdeniz Caddesi'nde meydana geldi. Oğlu ve gelini ile birlikte yaşayan Recep Uysal (89), cuma günü namazdan geldikten sonra İzmir'deki içmelere gideceğini ifade ederek evden ayrıldı. Birkaç gün sonra yakınları odadan ağır kokular gelmesi üzerine kilitli olan kapıyı açtıklarında yaşlı adamın cesediyle karşılaştı.

Bağcı ve Uysal'ın cesetleri kesin ölüm sebeplerinin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, savcılık her iki olayla alakalı soruşturma başlattı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da İki Kişi Evlerinde Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement