Bursa'da Polisten Kaçan Şüpheliyi Esnaf Yakaladı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Polisten Kaçan Şüpheliyi Esnaf Yakaladı

Bursa\'da Polisten Kaçan Şüpheliyi Esnaf Yakaladı

Bursa'da bir esnaf, polisten kaçan şüpheliyi yakalayarak etkisiz hale getirdi. Olay, Çırpan Mahallesi'nde meydana geldi. İshak Kukaroğlu adlı esnaf, işletmesinin önünde çay içerken polis ekiplerinin bir kişiyi kovaladığını fark etti. Hemen harekete geçen Kukaroğlu, şüphelinin üzerine atlayarak onu yere düşürdü. Şüpheli, arkadan gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kukaroğlu, herkesin bu tür durumlarda duyarlı olması gerektiğini belirterek, bu olayın her Türk vatandaşının yapması gereken bir hareket olduğunu söyledi.

14.04.2024 14:29  Güncelleme: 14:31

Bursa'da, polisten kaçan şüpheliyi esnafın yakaladığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay dün akşam saatlerinde Çırpan Mahallesi Bahçe sokakta meydana geldi.

Bölge esnaflarından İshak Kukaroğlu, işletmesinin önünde çay içtiği sırada polis ekiplerinin bir kişiyi kovaladığını fark etti.

Oturduğu yerden kalkan Kukaroğlu, polisten kaçan şüphelinin üzerine atladı. Yere düşen şüpheli, arkadan gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kukaroğlu'nun şüpheliyi etkisiz hale getirdiği anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

İshak Kukaroğlu, bu tür konularda herkesin duyarlı olması gerektiğini belirtti. Bir anlık refleksle şüphelinin üzerine atlayıp yere düşürdüğünü belirten Kukaroğlu şöyle konuştu:

"Oturdum, çayımı içiyordum. Aşağıda bir hareketlenme olduğunu gördüm. 2 polis arkadaş birini kovalıyor. Ben de burada müdahale etme gereği duydum. Bunu buradan geçirmeyeyim dedim. Etkisiz hale getirip arkadaşlara teslim ettim. Arkadaşlar güvenlik kamerasını sosyal medyaya atmış. Ondan haberim yoktu. Büyütecek bir şey yok. Bu her Türk vatandaşının yapması gereken bir olay. Bu konuda duyarlı olmak lazım. Görenler arayıp tebrik etti. Güzel bir hareket olduğunu söylediler."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'da Polisten Kaçan Şüpheliyi Esnaf Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement