Bursa Kent Konseyinden İftar Yemeği - Son Dakika
Güncel

Bursa Kent Konseyinden İftar Yemeği

Bursa Kent Konseyinden İftar Yemeği

Bursa Kent Konseyinin verdiği iftar yemeğinde, meclislerin ve çalışma gruplarının temsilcileri ve gönüllüleriyle sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri bir araya geldi.

18.07.2014 10:46

Kent Konseyi ailesi iftar yemeğinde buluştu

Bursa Kent Konseyi'nin (BKK) yürütme kurulu üyeleri, gönüllü çalışmalarıyla Türkiye örnek olan meclislerin ve çalışma gruplarının katılımcılarıyla iftar yemeğinde biraraya geldi.

Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Büyük Teras'ta verilen iftar yemeğine, BKK Başkanı Semih Pala, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, BKK Yürütme Kurulu üyeleri, 4 Meclis ve 30 çalışma grubunun temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye yöneticileri ve çalışanları katıldı. Yemeğin ardından BKK Başkan Yardımcısı ve Tuna Camii İmamı Lütfi Taşcı tarafından dua edildi. BKK yapısının ve yapılan çalışmaların kısa filmle anlatıldığı gecede konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç ise, Bursa Kent Konseyi'nin büyük bir aile olduğunu iftar programında bir kez daha gösterdiğini ifade etti. Ramazan ayının birlik ve beraberlik içinde geçmesini temenni eden Ödünç, Kent Konseyi'ne çalışmalarında başarılar diledi.

BKK Başkanı Semih Pala da kent konseyinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Güzel insanların katılımcısı ve üyesi olduğu bir kurumun başkanı olmaktan gurur duyduğunu söyleyen Pala, "Bursa Kent Konseyi, Türkiye'nin en büyük ve en güçlü kent konseyidir. Bunu gönüllü katılımcılarımız başardı. Büyükşehir Belediyesi'nin de çok önemli destek ve katkılarını her zaman yanımızda hissettik. Yılda ortalama bin beş yüz faaliyet yapabilecek güce sahibiz" dedi.
Konuşmaların ardından BKK Başkanı Pala, yürütme kurulu üyelerini, meclislerin ve çalışma gruplarının üyelerini ve muhtarların temsilcilerini sahne davet ederek katılımcılara tanıttı. İftar yemeğinin sonunda, tekno-mehter müziği eşliğinde tüm katılımcılar Bursa Kent Konseyi bayraklarını coşkuyla sallayarak birlik mesajı verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa Kent Konseyinden İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement