Bursa - Papağan Ve Muhabbet Kuşu Hırsızları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bursa - Papağan Ve Muhabbet Kuşu Hırsızları Yakalandı

Bursa - Papağan Ve Muhabbet Kuşu Hırsızları Yakalandı

Bursa'da Havaların Sıcak Olması Nedeniyle Camları Açık Bırakılan Evlere Halat Kullanıp Girerek Hırsızlık Yaptıkları İddia Edilen 4 Şüpheli Yakalandı. Zanlıların Yapılan Parmak İzi İncelemesi ve Sorgulamalarında 3 Ayrı Evden 5 Bin Tl Değerinde Ziynet Eşyası, Muhabbet Kuşu ve Papağan da Çaldıkları Öğrenildi.

04.07.2010 16:55

Bursa'da havaların sıcak olması nedeniyle camları açık bırakılan evlere halat kullanıp girerek hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 şüpheli yakalandı. Zanlıların yapılan parmak izi incelemesi ve sorgulamalarında 3 ayrı evden 5 bin TL değerinde ziynet eşyası, muhabbet kuşu ve papağan da çaldıkları öğrenildi.

Merkez Yıldırım İlçesi Çınarönü Mahallesi'nde önceki gece üç katlı bir binanın açık bırakılan penceresinden halatlarla bazı şahısların tırmandığı ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Binanın etrafında önlem alan ekipler ile ellerinde bir adet dizüstü bilgisayar olan dört kişinin otomobile binerek kaçmaya başlaması üzerine kovalamaca yaşandı. Samanlı Mahallesi girişinde durdurulan otomobil içinde daha önce hırsızlık suçlarından çok sayıda sabıkaları bulunan Özcan Kaya (30), Ersin Bulut (19), Olcay Alıcı (19) ve İsmail Karataş (19) gözaltına alındılar.

Gözaltına alınan zanlıların Hırsızlık Büro Amirliği'nde yapılan sorgulamalarında şüphelilerin hırsızlık yapmak üzere otomobil kiraladıkları tespit edildi. Yapılan parmak izi incelemesinde ise 3 ayrı evden 5 bin TL değerinde ziynet eşyası, para, muhabbet kuşu ve papağan çaldıkları belirlendi. Zanlıların özellikle gece yarısından sonra kiraladıkları araçla sokak aralarında tur atarak havaların sıcak olması nedeniyle pencerelerini açık bırakan kişilerin evlerini hedef seçtikleri ve halatla tırmanarak içeriye girdikleri öğrenildi.

Sorgulamaları tamamlanan zanlılar "hırsızlık" suçundan Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilirken kendilerini görüntüleyen gazetecileri fark edince küfür edip tekme atmak istediler. Polislere "bizim bir suçumuz yok ki bizi gazeteciler çekiyorlar" diyerek taşkınlık yapan Özcan Kaya , Ersin Bulut, Olcay Alıcı ve İsmail Karataş polisler tarafından güçlükle zapt edilerek polis araçlarına konuldular.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa - Papağan Ve Muhabbet Kuşu Hırsızları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement