Bursa Valisi'nden BUGİAD'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bursa Valisi'nden BUGİAD'a Ziyaret

Bursa Valisi\'nden BUGİAD\'a Ziyaret

Bursa Valisi Şahabettin Harput, BUGİAD'ni ziyaret ederek Başkan Ali Fuat Er ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

29.01.2013 12:22

BURSA VALİSİ ŞAHABETTİN HARPUT, BUGİAD'I ZİYARET ETTİ

Harput: BUGİAD'la İftihar Ediyoruz

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD)'ni ziyaret ederek Başkan Ali Fuat Er ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Bursa Valisi Şahabettin Harput: BUGİAD adeta bir lokomotif gibi

Ziyarette konuşan Bursa Valisi Şahabettin Harput, ''BUGİAD, Bursa'mıza ve Bursa'mızla beraber ülkemize çok ciddi hizmetleri olmuş saygın bir kuruluşumuz. Ülkemizin özellikle 2000'li yıllardaki büyük Türkiye hedefine giden yolda, 2023 Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına giden yolda, ülkemizin hedeflerine ulaşması için, BUGİAD'ın bir lokomotif görevini yaptığını, Bursa için iftiharla ifade etmek istiyorum'' dedi.

Harput, BUGİAD'lı işadamlarının büyük bir özveri ve inançla çalışmayı ibadet sayarak Bursa'nın istihdamına, üretimine, refahına, kalkınmasına çok ciddi katkı yaptıklarını, ülkenin daha güçlü olmasına adına yaptıkları çalışmaların her türlü takdirin üzerinde olduğunu kaydetti. Bundan sonraki çalışmaları için de BUGİAD'a başarılar diledi.

BUGİAD Başkanı Ali Fuat Er: Attığımız adımlarımızda Valimizi hep yanımızda bulduk

BUGİAD Başkanı Ali Fuat Er ise ''Sayın valimiz ülkemizin 2023 hedefi için BUGİAD'ın yaptıklarını zikretti. Bizler bu adımları atarken Sayın Valimizi hep yanımızda bir mihmandar olarak bulduk. Kendisi her zaman yol gösterici oldu. Bu konuda teşekkürlerimizi arz ediyoruz. BUGİAD'ın üst kuruluş MARİFED ve TUSKON yapılanmasıyla birlikte ülke ve millet adına yapılacakları en güzeliyle yapmaya gayret ediyoruz. Devletimiz de biliyoruz ki yaptıklarımızda hep yanımızda yer alıyor'' sözlerini ifade etti. Başkan Er BUGİAD'ın son dönemdeki dış ticarete katkı yapan faaliyetlerinden de bahsetti.

Ziyaret BUGİAD Yönetim Kurulu üyelerinin kendilerini tanıtarak, faaliyetlerini aktarmasıyla devam etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa Valisi'nden BUGİAD'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement