"Büyüklerden Küçüklere Destek" - Son Dakika
Güncel

"Büyüklerden Küçüklere Destek"

"Büyüklerden Küçüklere Destek"

UNICEF'in Türkiye'de yürüttüğü "Erken Çocukluk Gelişimi – Okul Öncesi Eğitimini Geliştirme" projesine katkı sağlandı.

04.12.2012 16:57

ING Bank üst düzey yöneticilerinin, eş ve çocuklarıyla evdehazırladıkları kurabiye, poğaça, kek ve börekleri, banka çalışanlarına satarak bağış topladıkları kermes, esprili ve eğlenceli anlara sahne oldu. Aşçı şapkasını takan ve önlüğünü giyen ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay'ın, kızıyla birlikte hazırladıkları kekten en fazla satın alanın bir günlüğüne Genel Müdür olacağını söylemesi üzerine kekler kapışıldı.

"Çocukların Dünyasında Sen de Bir Pencere Aç, Küçüklere Büyük Destek" sloganıyla çocuk eğitimine destek veren ING Bank tarafından UNICEF'in Türkiye'de yürüttüğü "Erken Çocukluk Gelişimi – Okul Öncesi Eğitimini Geliştirme" projesine katkı sağlamak amacıyla banka çalışanlarının katılımıyla Genel Müdürlük binasında kermes düzenlendi.

Kermeste, ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay ile banka yöneticileri Johan de Wit, Ayşegül Akay, Cenk Tabakoğlu, Gökhan Yurtçu, Hüseyin Sivri, Seçil Refik veSudad Hamam eş ve çocuklarıyla evlerinde hazırladıkları kurabiye, poğaça, kek ve börekler satışa sunuldu.

Eğlenceli Kermes

ING Bank çalışanlarının eğlenceli dakikalar yaşadıkları kermes, Banka yöneticilerinin adları ile UNİCEF bağış kutularının bulunduğu, hemen yanında yaptıkları ürünlerin yer aldığı, turuncu beyaz balonlarla süslenmiş masalarının başına geçmesiyle başladı. Başta ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay olmak üzere aşçı şapkaları takan ve önlükler giyen yöneticiler, kısa bir süre içinde ev yapımı ürünlerini satma yarışına girişti.

Kermesin en esprili bölümü ürünlerini bir an önce satmak isteyen yöneticilerin vaatlerini sıraladıkları anda yaşandı.

Pınar Abay'dan, Keklerini Satın Alanlara Bir Günlüğüne Genel Müdürlük Vaadi

Pınar Abay, satışa sunduğu keki kızıyla birlikte hazırladıklarını belirterek, beğenip en fazla satın alanın bir günlüğüne Genel Müdür olacağını söyledi. Abay'ın, "Bir günlüğüne Genel Müdür olmak isteyen kimse buyurun arkadaşlar" demesi üzerine banka çalışanları kekleri satın alma çabasına giriştiler.

Genel Müdür Yardımcısı Cenk Tabakoğlu böreklerinden alana "500 TL Bedava Kredi" önerirken, Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Sivri kurabiyelerini alana "10 MB ilave e-posta alanı" taahhüdünde bulundu.

İnsan Kaynakları, Marka Yönetimi ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Seçil Refik de, masasından ayrılıp, elindeki sepetle çalışanların arasına katılarak hazırladığı poğaça ve kurabiyelerini hızlıca sattı.

Kermesin sonunda ING Bank yöneticileri biraraya gelerek hatıra fotoğrafı çektirirken, merhum sanatçı Barış Manço'nun çocuklar tarafından çok beğenilen şarkıları eşliğinde ev yapımı ürünleri afiyetle yiyen ING Bank çalışanları, bedellerini "UNICEF Bağış Kutuları"na atarak, programa destek verdi. ING Bank çalışanları, programa katkılarını, UNİCEF Bağış Kutuları aracılığıyla ve internet şubesini kullanarak 5 Aralık'a kadar sürdürecekler.

ING Grubu, Bankacılık, Sigorta ve Varlık yönetimi alanlarında faaliyet göstermekte olan dünya çapında bir finansal hizmetler şirketidir. ING Grubu, 40'tan fazla ülkede 93 bin çalışana ve 66 milyon müşteriye sahiptir. Her zaman değişime öncülük eden ING Grubu, tüm dünyada faaliyet gösterdiği ülkelerde üretime, girişimciliğe, yenilikçiliğe, yaratıcılığa güç katmak hedefini taşımaktadır.

Sürdürülebilirliği iş modelinin ana prensibi olarak gören ING Grubu, faaliyet gösterdiği toplumlarda çocukların eğitimi, finansal eğitim ve çevre koruma alanlarında birçok program hayata geçirmektedir. UNICEF ile küresel işbirliğinin 6. yılını dolduran ING Grubu, 'ING ChancesforChildren' programı kapsamında çocukların eğitime erişimini sağlamaktadır. Küresel sorumluluk standartlarına uyumu FTSE4Good ve Dow JonesSustainability Index gibi kurumlarca da tescillenen ING Grubu 2006 yılında Küresel İlkeler Sözleşmesi Global Compact'a da imza atmıştır. ING Grubu 2007'den beri faaliyetlerini sıfır karbon ayak izi ile sürdürmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Büyüklerden Küçüklere Destek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement