Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Mardin teşkilatıyla bir araya geldi - Son Dakika
Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Mardin teşkilatıyla bir araya geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Mardin teşkilatıyla bir araya geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Mardin teşkilatıyla bir araya geldi. AK Parti Mardin İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakan Işıkhan, MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, AK Parti Mardin milletvekilleri ve diğer parti yetkilileriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Tanıtım Programı'nın ardından bir araya geldi. İl Başkanı Vahap Alma, Bakan Işıkhan'ın desteğiyle tüm teşkilatlarla birlikte hizmet etmek amacıyla çıktıkları bu kutlu yolda Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve tüm ilçe belediye başkanlıklarını alacaklarına olan inancını dile getirdi.

19.01.2024 14:39

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Mardin teşkilatı ile bir araya geldi.

AK Parti Mardin İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, AK Parti Mardin milletvekilleri Faruk Kılıç ile Muhammed Adak, AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma,Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, ilçe başkanları, il, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla birlikte Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Tanıtım Programı'nın ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile bir araya geldi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Alma, "Aynı zamanda hemşerimiz olan Bakanımız Sayın Işıkhan'ın da destekleriyle tüm teşkilatlarımızla, birlik ve kardeşlik duyguları içerisinde sadece hizmet etmek amacıyla çıktığımız bu kutlu yolda Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile birlikte tüm ilçe belediye başkanlıklarını alacağımıza olan inancım tamdır." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Mardin teşkilatıyla bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement