Çalıştığı Termal Tesisin Su Deposunda Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Çalıştığı Termal Tesisin Su Deposunda Hayatını Kaybetti

Çalıştığı Termal Tesisin Su Deposunda Hayatını Kaybetti

Afyonkarahisar’da çalıştığı termal tesiste meydana gelen arızaya bakmak için depoya giren 51 yaşındaki bir işçi henüz belirlenmeyen bir nedenden ötürü hayatını kaybetti.

21.07.2015 15:49

Afyonkarahisar'da çalıştığı termal tesiste meydana gelen arızaya bakmak için depoya giren 51 yaşındaki bir işçi henüz belirlenmeyen bir nedenden ötürü hayatını kaybetti.

Olay, Afyonkarahisar'ın İhsaniye İlçesine bağlı Gazlıgöl Beldesindeki termal bir tesiste meydana geldi. İddialara göre, Halil İbrahim Sevim isimli işçi sabah saatlerinde çalıştığı termal tesiste arıza meydana gelen depoya girdi. Ancak otel yönetimi kendisinden bir süre haber alamaması üzerine bir başka çalışanı depoya bakmak için gönderince olayın ortaya çıktığı belirtildi. Depoya bakan görevlinin Sevim'in suyun içerisinde hareketsiz yattığını görünce durumu hemen jandarmaya bildirdiği kaydedildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri depoda gaz olabileceği şüphesi ile 112 Acil Servis ve Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden (AFAD) yardım istedi. Kısa süre sonra olay yerine gelen AFAD ekipleri depodaki suyu boşalttıktan sonra, balyozlarla deponun giriş kısmını kırıp oksijen tüpleriyle içeri girdiler. Yaklaşık 15 dakika süren bir çalışmanın ardından ekipler Sevim'in cansız bedenini deponun içerisinden çıkarttılar. Depoda dışarı çıkartılan talihsiz işçinin cansız bedeni olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından ambulans ile otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sevim'in yakınları cansız bedeninin depodan çıkartıldığı sırada sinir krizleri geçirirken, aile üyelerini çevrede bulunanlar sakinleştirmeye çalıştı.

Sevim'in evli ve 4 çocuk babası olduğu belirtilirken, askerdeki oğluna düğün hazırlığı yaptığı ve 15 gün sonra askerden gelecek olan oğlunun evlendirdikten sonra işten ayrılacağı öğrenildi.

Sevim'in karbonmonoksit gazından mı, yoksa başka bir nedenden mi hayatını kaybettiği yapılan otopsinin ardından belli olacağı öğrenilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çalıştığı Termal Tesisin Su Deposunda Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement