Çanakkale'de Şehit Yakınları ve Gaziler İftar Programında Buluştu - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de Şehit Yakınları ve Gaziler İftar Programında Buluştu

Çanakkale\'de Şehit Yakınları ve Gaziler İftar Programında Buluştu

Çanakkale'nin Çan ilçesinde düzenlenen iftar programında, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü kutlandı. Kaymakam Emre Nebioğlu, şehit aileleri ve gazilere teşekkür ederek, şehitleri rahmetle anarken, gazilere uzun ömürler diledi.

19.03.2024 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Çan ilçesinde şehit yakınları ile gaziler, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Çan Kaymakamlığınca düzenlenen iftar programına Kaymakam Emre Nebioğlu, İlçe Jandarma Komutan Levent Çalış, İlçe Emniyet Müdürü Emre Bolat, kurum müdürleri, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Nail Eker, Gaziler Dernek Başkanı Ali Coşkun, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Kaymakamı Nebioğlu iftar programına katılan şehit ailelerine ve gazilere teşekkür ederek, "Vatanı uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum. Bu akşam vesilesiyle şehitlerimizi rahmetle, minnetle bir kez daha yad ediyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Şehit Yakınları ve Gaziler İftar Programında Buluştu - Son Dakika


Advertisement