Çanakkale'de göçük altında kalan 2 işçiyi kurtarmak için zamana karşı yarış başladı - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de göçük altında kalan 2 işçiyi kurtarmak için zamana karşı yarış başladı

Çanakkale Lapseki'de su kanalı açmak için yapılan kazı çalışması sırasında göçük meydana geldi. Göçükte toprak altında kalan 3 işçiden biri kendi imkanıyla kurtuldu. AFAD ekiplerinin toprak altında kalan 2 işçiyi kurtarmak için zamana karşı mücadelesi ise sürüyor.

17.04.2024 19:48  Güncelleme: 20:22

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, su kanalı açmak için kazı yapılırken meydana gelen göçükte toprak altında kalan 2 kişi yaşamını yitirdi.

KANAL ÇALIŞMASINDA GÖÇÜK OLUŞTU

Kangırlı köyünde bir tarlanın kenarında su çıkarmak amacıyla iş makinesiyle başlatılan kanal çalışması sırasında yaşanan göçükte 3 işçi toprak altında kaldı. Olayı gören kepçe operatörünün ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kendi imkanlarıyla kurtulan 1 kişi, sağlık ekiplerince Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Çanakkale'de göçük altında kalan 2 işçiyi kurtarmak için zamana karşı yarış başladı

2 KİŞİDEN ACI HABER GELDİ

İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, AKUT Arama Kurtarma Derneği, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) görevlilerinin de katılımıyla yürütülen çalışmada, Tahir Ödemiş göçükten yaralı kurtarıldı. Sağlık görevlilerince aynı hastaneye götürülen Ödemiş, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Çalışmalar sonucu Sefer Arslan'ın göçük altından cansız bedeni çıkarıldı.

Çanakkale\'de göçük altında kalan 2 işçiyi kurtarmak için zamana karşı yarış başladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de göçük altında kalan 2 işçiyi kurtarmak için zamana karşı yarış başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Aa: insan canı bu kadar ucuz olmamali.Yaziktir 18 3 Yanıtla

Advertisement