Cemil Erdem'e Makamında Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Cemil Erdem'e Makamında Ziyaret

Cemil Erdem\'e Makamında Ziyaret

İl Müdürü Esat Ceylan, Elazığ Esnaf Odaları Birlik Başkanı Cemil Erdem'i makamında ziyaret etti.

14.12.2012 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlimizde kayıt dışı istihdamla mücadelede önemli adımlar atıldığı konusunda önemli açıklamalar yapan CEYLAN, kayıt dışını yerinde tespit ederek, işyerlerini her konuda bilgilendirmekteyiz. Bilinmelidir ki Kayıt dışı istihdam tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de en büyük sorunlardan birisi olduğunu söyleyen Sosyal Güvenlik İl Müdürü CEYLAN, Kayıt dışılık 10 yıl önce yüzde 53 seviyesinde iken şuanda yüzde 38 seviyesine geriledi. Bu vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesinin ne kadar önemli olduğunun bir göstergesidir. Dedi.

Bu kapsamda sizlerin de bugüne kadar Kurumumuza vermiş olduğunuz destekler aşikârdır. Bundan böylede desteklerinizi en üst seviyede beklemekteyiz.

Elazığ Esnaf Odaları Birlik Başkanı Cemil ERDEM ise, Elâzığ'ımız için şahsım ve Kurumum olarak elimizden gelen fedakârlıktan kaçınmadan her zaman olduğu gibi Müdürlüğünüze katkı sağlayacaktır. Tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Kayıt dışı ile ilgili yapmış olduğunuz bilgilendirmeler ve ayrıca nazik ziyaretinizden ötürü şahsım ve birlik odalarım adına teşekkür ederim. Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cemil Erdem'e Makamında Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement