Silahlı kavgada 7 aylık hamile kadın hayatını kaybetti, bebek kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Silahlı kavgada 7 aylık hamile kadın hayatını kaybetti, bebek kurtarıldı

Tekirdağ'da komşu iki aile arasında çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu, olayla ilgisi olmadığı öğrenilen 7 aylık hamile Sedanur Güven ağır yaralanarak hayatını kaybetti. Bebek ise ameliyatla kurtarıldı. Polis, olayın şüphelisi Ş.D.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

31.10.2023 00:21  Güncelleme: 00:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde komşu iki aile yaşanan tartışmanın ardından çıkan silahlı kavgada pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği ve olayla ilgisi bulunmadığı öğrenilen 7 aylık hamile Sedanur Güven (22), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ameliyatla alınan bebek ise hayata tutundu. Polis, olayın şüphelisi Ş.D.'nin (17) yakalanması için çalışma başlattı.

GÜRÜLTÜ ÜZERİNE SOKAĞA ÇIKTI

Olay akşam saatlerinde Çerkezköy Bağlık Mahallesi Kümeevler mevkisinde meydana geldi. Aynı sokakta oturan komşu aile Ş.D. ile S.C. arasında iddiaya göre odun indirme nedeniyle başlayan tartışma büyüdü. Bunun üzerine Ş.D. evinden aldığı pompalı tüfekle S.C.?ye ateş etmeye başladı. S.C. omzundan hafif yaralandı. Aynı sokakta oturan ve gürültü üzerine sokağa çıkan komşuları 7 aylık hamile Sedanur Güven ise tüfekten çıkan saçmalarla boynundan ağır yaralandı.

Kavgayı izlemeye çıkan hamile kadın, pompalı tüfekle vuruldu

ANNE ÖLDÜ ÇOCUĞU KURTARILDI

Kanlar içinde kalan Güven, vatandaşlar tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, şüpheli Ş.D. ise olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan hamile kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, karnındaki bebek ise operasyonla sağlıklı şekilde alındı. Bebek ilçedeki özel bir hastaneye sevk edilip, burada Yenidoğan Servisi'nde kuvöze konuldu. Omzundan hafif şekilde yaralanan S.C.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kavgayı izlemeye çıkan hamile kadın, pompalı tüfekle vuruldu

POLİS ŞÜPHELİNİN PEŞİNDE

Olayın ardından çok sayıda polis ekibi mahallede güvenlik önlemi alındı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Vatanel gece boyunca mahallede ekiplerin çalışmasını takip etti. Çerkezköy polisi cinayet şüphelisi Ş.D.?yi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Silahlı kavgada 7 aylık hamile kadın hayatını kaybetti, bebek kurtarıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silahlı kavgada 7 aylık hamile kadın hayatını kaybetti, bebek kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement