"Çılgın İndirim Günleri" Nt’de Başlıyor - Son Dakika
Güncel

"Çılgın İndirim Günleri" Nt’de Başlıyor

"Çılgın İndirim Günleri" Nt’de Başlıyor

NT Mağazaları Temmuz Ayı Boyunca Tüm Mağazalarında Sürecek "Çılgın İndirim Günleri" Kampanyası İle Her Gün Farklı Kategoride Üç Üründe Müthiş Fırsatlar Sunacak.

30.06.2010 14:33  Güncelleme: 14:42

Türkiye'de 52 ilde ve yurt dışında yedi ülkede geniş mağaza zincirine sahip olan NT, şubelerinde kitap, kırtasiye ve teknoloji kategorilerinde geniş yelpazede avantajlı fiyatlarla ürün satışı yapıyor.

Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından 2010 yılının Altın Markası olarak belirlenen NT Mağazaları Temmuz ayına iddialı bir kampanya ile giriyor. NT Mağazaları Temmuz ayına özel başlattığı kampanya ile her gün tüm şubelerinde kitap, kırtasiye ve teknoloji kategorilerine ait bir üründe büyük indirimler yapacak. "Çılgın İndirim Günleri" adı altında başlatılan kampanya kapsamında böylece her gün üç ürün büyük indirim oranlarıyla satışa sunulacak. Kampanya süresince belirlenecek ürünler www.nt.com.tr web sitesinden ve basın aracılığıyla müşterilere duyurulacak.

NT Mağazaları Genel Müdür Yardımcısı Murat Kara Temmuz ayı indirim günleri ile otuz gün boyunca her kategoriden bir ürünü o gün boyunca oldukça uygun fiyatlarla ziyaretçilerine sunacaklarını belirtti. Kara sözlerine şöyle devam etti; Her gün bir kitap, bir kırtasiye ürünü ve bir adet teknoloji ürünü çok çok avantajlı fiyatlarla tüketicilerimiz ile buluşacak. Bu kampanya ile mağazalarımızı Temmuz ayı boyunca bir şenlik havasına büründürmek istiyoruz.

Kampanya hakkında NT müşterilerine belirtmek istediğim önemli husus da indirime girecek olan ürünlerin kesinlikle talebi az olan ürünlerden seçilmeyeceği hemen hepsinin gündemde olan popüler ürünler olacağıdır. Yeni kampanyamızdan faydalanmak isteyenlere tavsiyemiz bizi gazetelerden ve www.nt.com.tr den takip etmesi ve stoklarla sınırlı olacak olan kampanyalı ürünlerimizi alabilmeleri için mağazaya erken gelmeleridir. Son olarak NT'de bu tür kampanyaların yıl boyunca devam edeceğini tüm ziyaretçi ve müşterilerimize duyurmayı hedefliyoruz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Çılgın İndirim Günleri' Nt’de Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement