Çin-Avrupa Yük Treni Hizmeti İle Chongqing'de İhracat Artışı - Son Dakika
Güncel

Çin-Avrupa Yük Treni Hizmeti İle Chongqing'de İhracat Artışı

Çin-Avrupa Yük Treni Hizmeti İle Chongqing\'de İhracat Artışı

Çin'in Chongqing şehri, tren seferlerinin artması ve yeni yük treni hatlarının açılmasıyla birlikte bu yıl Çin-Avrupa yük treni hizmeti aracılığıyla ihracatında artış yaşadı. Chongqing, Çin-Avrupa yük treni hizmeti ile Asya ve Avrupa'da 100'den fazla şehir ve bölgeye bağlanmış durumda ve binlerce çeşit mal bu hizmet aracılığıyla taşınıyor. İspanya ile Türkiye'ye giden iki direkt demiryolu hattı da yeni açılan yük treni hatları arasında yer alıyor.

17.03.2024 15:57  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHONGQİNG, 17 Mart (Xinhua) -- Çin'in Chongqing şehri tren seferlerinin artması ve yeni yük treni hatlarının açılmasıyla birlikte bu yıl Çin-Avrupa yük treni hizmeti aracılığıyla ihracatında artış yaşadı. Yeni açılan yük treni hatları arasında İspanya ile Türkiye'ye giden iki direkt demiryolu hattı da bulunuyor.

Chongqing, Çin-Avrupa yük treni hizmeti ile halihazırda Asya ve Avrupa'da 100'den fazla şehir ve bölgeye bağlanmış durumda. Otomobil, otomobil parçaları, mobilya ve tıbbi ekipman dahil olmak üzere binlerce çeşit mal bu hizmet aracılığıyla taşınıyor.

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Güncel Çin-Avrupa Yük Treni Hizmeti İle Chongqing'de İhracat Artışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement