Cinayet Şüphelilerini Hediye Otomobil Yakalattı - Son Dakika
Güncel

Cinayet Şüphelilerini Hediye Otomobil Yakalattı

Cinayet Şüphelilerini Hediye Otomobil Yakalattı

Adana'da polisler, hediye edilen bir otomobilden silahlı saldırıda hayatını kaybeden 42 yaşındaki Hasan Gökçe'nin cinayet zanlılarına ulaştı.

12.05.2015 20:09

Adana'da polisler, hediye edilen bir otomobilden silahlı saldırıda hayatını kaybeden 42 yaşındaki Hasan Gökçe'nin cinayet zanlılarına ulaştı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Kocavezir Mahallesi'ndeki Kocavezir İş Merkezi'nde beyaz eşya mağazası bulunan Hasan Gökçe, 18 Şubat'ta evine giderken kimliği belirsiz kişi ve ya kişilerin tabancasından çıkan kurşunla öldürülmüştü. Yapılan araştırmada Hasan Gökçe'nin ağabeyi Kocavezir İş Merkezi Başkanı Hikmet Gökçe'nin de 25 Şubat 2009'da evinin önünde tabancayla vurularak öldürüldüğü belirlendi. yapılan araştırmaya rağmen Hikmet Gökçe'nin cinayet zanlıları yakalanamadı. Her iki cinayetin de birbiriyle bağlantılı olma ihtimali üzerinde duran polis çalışmasını bu yönde devam ettirdi.

İŞYERİ DE KURŞUNLANMIŞ

Ayrıca ağabeyi Hikmet Gökçe öldürüldükten 5 ay sonra Hasan Gökçe'nin Kocavezir İş Merkezi'ndeki işyerine pompalı tüfek ve tabancalarla ateş açılmıştı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda saldırıyı gerçekleştirdiği iddiasıyla bir kişi tutuklanmıştı. Hasan Gökçe, saldırıyı Kocavezir İş Merkezi'nin yönetimini ele geçirmek isteyen Galip Erbaş ve adamlarının düzenlediğini iddia etmişti.

OTOMOBİL HEDİYE ETTİ

Yaşanan cinayet ve kurşunlama olaylarını inceleyen polis, Galip Erbaş'ı takibe aldı. Oto galerisi bulunan Erbaş'ın sattığı bir otomobilin çok kısa sürede 3 kez el değiştirdiği saptandı. Otomobili son alan kişinin Erbaş'ın bir yakınıyla cezaevinde kaldıktan sonra dışarı çıkan Fatih O. olduğu tespit belirlendi. Otomobilin hediye edildiğini bilgisini alan polis cinayet soruşturmasında 8 şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki sorguları tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Garip Erbaş, Fatih O. ve Cihan Ö. tutuklanırken, 5 kişi serbest bırakıldı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinayet Şüphelilerini Hediye Otomobil Yakalattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement