Çinli Robotlar 2023 Hannover Fuarında Dikkat Çekti - Son Dakika
Güncel

Çinli Robotlar 2023 Hannover Fuarında Dikkat Çekti

Çin menşeli robotlar, Hannover Messede düzenlenen endüstriyel fuarında sergilendi. Şirketlerin yüksek hassasiyetli otomatik yönlendirmeli araçları, temizlik robotları ve 3D tarama algılama uygulamalı robotları dikkat çekti. Fuar, geleceğin üretim ve enerji tedarikine yönelik çözümleri sunan 4.000'den fazla şirketi ağırladı.

21.04.2023 18:41  Güncelleme: 05:09

Çin menşeli robotlar dünyanın önde gelen endüstriyel fuarı 2023 Hannover Messe'de dikkatleri üzerine çekti.

SES (Çince): YANG FEI, SIASUN Otomasyon (Almanya) Limited Şirketi'nin Müdürü:

"Bu, bizim yüksek hassasiyetli otomatik yönlendirmeli aracımız (AGV). Ağırlıklı olarak yeni enerji sektöründe pil üretiminde kullanılıyor. Bu araç, 1 milimetre hassasiyetle hassas yerleştirme işleminin gerçekleştirilmesine yardımcı olabiliyor.

Bu gri araba ise en yeni temizlik robotumuz. Endüstriyel temizlik için özel olarak tasarlandı ve fabrikadaki otomasyon ekipmanına sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyor.

Bu bizim DUCO Cobot'umuz. DUCO Cobot'un 3D tarama algılama uygulaması esas olarak kalite testlerinde ve tersine mühendislikte kullanılıyor. Robot, 3D lazer tarayıcılar taşıyor. Robotun hareketi sayesinde, 3D tarayıcılar bir iş parçasının yüzeyini istikrarlı ve eksiksiz bir şekilde tarayıp eşzamanlı olarak iş parçası yüzeyinin modelini oluşturabiliyor."

Hannover Messe'de bu yıl 4.000'in üzerinde şirket yer alarak geleceğin üretim ve enerji tedarikine yönelik çözümler sundu.

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Shenyang'dan bildiriyor. (XHTV)

Çinli Robotlar 2023 Hannover Fuarında Dikkat Çekti
Kaynak: Xinhua

Son Dakika Güncel Çinli Robotlar 2023 Hannover Fuarında Dikkat Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement