Coco Pops'u Kurtar, Muhteşem Hediyeleri Kap - Son Dakika
Güncel

Coco Pops'u Kurtar, Muhteşem Hediyeleri Kap

Coco Pops\'u Kurtar, Muhteşem Hediyeleri Kap

Coco Pops, çocukların hayal dünyalarını zenginleştirecek muhteşem bir oyun hediye ediyor.

03.10.2012 16:33

Güne mutlu başlamanın kaynağı Coco Pops, çocukların hayal dünyalarını zenginleştirecek muhteşem bir oyun hediye ediyor. Coco Pops, paketlerinde yer alan "Macera Çizer" oyunuyla çocuklar, hem eğlenceli zaman geçirecek hem de kendi çizgi romanlarını hazırlayıp yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı yakalayacak.

Çocukların kahvaltı alışkanlığı kazanmasında annelerin en büyük yardımcısı olan Ülker Kellogg's Coco Pops, "Macera Çizer" oyununu çocukların beğenisine sunuyor. Coco Pops Topları 500 gr, Çokoring 500 gr ve Çokotop 450 gr kampanya paketlerinde yer alan CD ile çocuklar maymun Coco ve arkadaşlarıyla birbirinden heyecanlı ve sürükleyici maceralar yaşayacak.

Coco Pops'tan miniklere muhteşem hediyeler

Çocuklar, Coco Pops paketlerinde yer alan "Macera Çizer" oyunuyla kendi çizgi romanlarını hazırlayıp, 15 Kasım tarihine kadar cocopops.com.tr'ye yükleyerek yarışmaya katılma fırsatı yakalayacak. Jürinin yapacağı eleme sonunda en heyecanlı serüveni yaratan 3 çocuğa hediyeler verilecek. Birinci Xbox Kinect, ikinci Playstation 3, üçüncü de PS Vita kazanacak.

Çocuklar Coco Pops'la büyüyecek

İçeriğindeki kalsiyum ve demirle çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimine yardımcı olan Coco Pops, sütü çikolatalı hale getirerek çocuğuna sütü sevdirmekte zorlanan annelerin en büyük yardımcısı. Sütle hazırlanan bir kâse Coco Pops'un içinde; demir, kemik gelişimini destekleyen kalsiyum ve bağışıklık sistemi gelişimi ile alyuvar oluşumuna yardımcı B grubu vitaminleri bulunmaktadır. 1 kâse Ülker Kellogg's Coco Pops Çikolatalı Mısır Gevreği, çocuğun günlük alması gereken 6 ayrı vitamin ihtiyacının en az % 26'sını, kalsiyum ihtiyacının % 29'unu, demir ihtiyacının % 17'sini karşılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Coco Pops'u Kurtar, Muhteşem Hediyeleri Kap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement