Çocuklar Artık Üşümeyecek - Son Dakika
Güncel

Çocuklar Artık Üşümeyecek

Çocuklar Artık Üşümeyecek

Adana’da hayırsever Mehmet Güven, yılbaşı dolayısıyla binlerce çocuğa giysi yardımında bulundu.

04.01.2018 11:19

Adana'da hayırsever Mehmet Güven, yılbaşı dolayısıyla binlerce çocuğa giysi yardımında bulundu. Genellikle okullar olmak üzere yaptığı yardımlarla dikkat çeken kanaat önderi Güven, çocukları sevindirmeye devam edeceğini söyledi.

Hayırsever Mehmet Güven, Yeşilköy Mahallesi'nde yaptığı eşofman, kazak, pijama, kaban ve çorap gibi yardımlarla çocukların yüzünü güldürdü. Çevresindeki arkadaşlarının imece usulüyle yapılan yardımlar sayesinde çocukları sevindiren Güven, "Yılbaşı dolayısıyla çocukları sevindirmek amacıyla hediye dağıttık. Ayrıca; 2 binin üzerindeki çocuğa yemek yedirip, pasta ikramında da bulunduk" dedi.

"Topluma yararlı çocuklar yetiştirilsin"

Adana merkez olmak üzere Karataş ilçesi ve bölgesi ile Yeşilköy, Bahçe, Kaldırım, Hadırlı, Karaahmetli ve Yalmanlı mahallelerinde ihtiyaç sahibi çocuklara yardımda bulunduklarını anlatan Mehmet Güven, "Biz bu yardımları her yıl sadece Yılbaşında değil, bayramlarda da yapıyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte hareket ederek bu yardımları gerçekleştiriyoruz. Amacımız; bu çocukları vatanımıza, milletimize, yararlı güzel bir asker ve terbiyeli bir memur yetiştirmektir" diye konuştu.

Güven, şuana kadar çok sayıda okulun çevre düzenlemesi ile birçok eksiğini tamamladıklarını ve hiçbir karşılık beklemeden yaptıklarını belirtti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çocuklar Artık Üşümeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement