Çocuklardan "Odada Dört Mevsim"e Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

Çocuklardan "Odada Dört Mevsim"e Büyük İlgi

Çocuklardan "Odada Dört Mevsim"e Büyük İlgi

Vivaldi'nin efsanevi 'Dört Mevsim'i ile teknoloji ve sanatı buluşturan keyifli çocuk oyunu "Odada Dört Mevsim", ilk gösteriminde minik izleyicilerinden tam not aldı.

03.10.2013 10:59

BKM ve İMAJ ortak kuruluşu olan Kelebek Yapım'ın hayata geçirdiği müzikli çocuk oyunu "Odada Dört Mevsim", ilk gösteriminde minik sanatseverlerden büyük beğeni topladı. Çocukların ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği oyun, 5 Ekim Cumartesi ve 6 Ekim Pazar günleri saat 13:00'te BKM'de tekrar sahneye konulacak.

Odasında nasıl vakit geçireceğini bilmeden sıkılan Bora'nın, yardımına koşan bilge sinek Bay Cızbız ile arasında geçen hikayeleri konu alan "Odada Dört Mevsim", Vivaldi'nin eşsiz müzikleriyle miniklerin hem gözlerine hem de kulaklarına hitap ederek büyük ilgi çekti. Müziklerinin yanı sıra, danslar ve görsel efektlerle hayal gücünü sınırsız kılan oyun, çocuklar için keyifli bir proje ortaya koymak için ise konularında uzman bir ekiple çalıştı.

Farklı yaş gruplarının izlediği 'Odada Dört Mevsim', seyircilerden de olumlu eleştiriler aldı.

3,5 yaşında: "Sinekten çok korkuyordum ama Bay Cızbız'ı çok sevdim."

5 yaşında: "Bora ve Bay Cızbız'ın şarkıları çok eğlenceliydi. Dansçılar çok güzel dans ediyor. Ben de büyüyünce onlar gibi olmak istiyorum."

6 yaşında: "Çok eğlenceliydi, hiç sıkılmadım."

12 yaşında: "Hem benden çok küçük hem de benim yaşımda çocuklar vardı tiyatroda. Girerken 'her yaşa mı hitap ediyor ki?' diyerek sıkılacağımı düşünmüştüm ama çok güzeldi. 45 dakika çok hızlı geçti."

Etkinliğin biletleri Biletix ve BKM gişesinde!

5 Ekim Cumartesi saat: 13:00

6 Ekim Pazar saat: 13:00

Oyunun Künyesi:

YAZAN: NEŞE TÜRKEŞ

YÖNETEN: OKAN YAHŞİ

DEKOR&IŞIK: CEM YILMAZER

MÜZİK DÜZENLEME: ÖZER ATİK

KOSTÜM: ELİF ECE ER

KOREOGRAFİ: GÖKÇE SÖNMEMİŞ

ANİMASYON: FIRAT GÜNDOĞDU

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuklardan 'Odada Dört Mevsim'e Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement