Çöp Ev' Diye Gittiler, Çuvallar Dolusu Kitapla Karşılaştılar - Son Dakika
Güncel

Çöp Ev' Diye Gittiler, Çuvallar Dolusu Kitapla Karşılaştılar

Çöp Ev\' Diye Gittiler, Çuvallar Dolusu Kitapla Karşılaştılar

Bursa'nın merkez Osmangazi Belediyesi ekipleri, çöp ev ihbarı üzerine gittikleri evde yüzlerce kitap ve çuvallara doldurulmuş eski gazeteyle karşılaştı.

05.01.2016 15:34

Bursa'nın merkez Osmangazi Belediyesi ekipleri, çöp ev ihbarı üzerine gittikleri evde yüzlerce kitap ve çuvallara doldurulmuş eski gazeteyle karşılaştı. Bir marketler zincirinde pasta ustası olarak çalıştığını belirten 32 yaşındaki Ahmet Altın evinde çöp olmadığını, maaşı yetmediği için gazete ve kitap toplayarak sattığını söylemesine rağmen, ekipler ellerinde mahkeme kararı olduğunu belirterek gazete ve kitapları kamyona yükledi.

Merkez Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi Ilgaz Sokak'ta çöp ev olduğu yönünde ihbar alan Osmangazi Belediyesi ekipleri, temizlik görevlileriyle eve geldi. Polis eşliğinde içeriye giren zabıta ekipleri ve temizlik görevlileri yüzlerce kitap ve çuvallara doldurulmuş eski gazetelerle karşılaştı. Ekiplerin ellerinde bulunan mahkeme kararıyla gazete ve kitaplarının alınacağını öğrenen Ahmet Altın ekiplere, "Evimde çöp bulunmuyor, maaşım yetmediği için gazete ve kitap toplayarak satıyorum" diyerek tepki gösterdi. Buna rağmen ekipler, gazete ve kitapları kamyona yükleyerek götürdü.

Evin sahibi Ali Alkoç, Ahmet Altın'ın 3 yıldır kiraya zam yapamadığını belirterek, "3 senedir 200 liraya oturuyor. Kendisine ulaşamadığım için belediyeye çöp ev ihbarında bulundum" dedi.

Bu arada temizlenen evin yakınında, gelişigüzel atılmış çöplerin bulunması dikkat çekti. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çöp Ev' Diye Gittiler, Çuvallar Dolusu Kitapla Karşılaştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement