Çorum'un Alaca ilçesinde şiddetli sağanak hayatı felç etti - Son Dakika
Güncel

Çorum'un Alaca ilçesinde şiddetli sağanak hayatı felç etti

Çorum'un Alaca ilçesinde kuvvetli sağanak hayatı felç etti. Öğle saatlerinde aniden bastıran yağış sonrası ilçedeki dereler taşarken, tarım arazileri de sular altında kaldı. Sağanak yağış sonrası ilçede bazı ev ve iş yerlerinde su baskınları oluştu. Belediye ekipleri tıkanan lagar ızgaralarını temizleyip sel suları nedeniyle zarar gören cadde ve sokaklarda çalışmalarını sürdürüyor.

21.06.2023 19:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şiddetli sağanak hayatı felç etti, tarım arazileri zarar gördü

Çorum'un Alaca ilçesinde sağanak yağışın ardından yaşanan selde dereler taştı, araçlar güçlükle ilerledi

ÇORUM - Çorum'un Alaca ilçesinde, etkili olan sağanak yağışın ardından yaşanan selde dereler taştı, tarım arazileri ise zarar gördü. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar işyerleri ve çatı altlarına sığınırken araçlar ise güçlükle ilerledi

Çorum'un Alaca ilçesinde kuvvetli sağanak hayatı felç etti. Öğle saatlerinde aniden bastıran yağış sonrası ilçedeki dereler taşarken, tarım arazileri de sular altında kaldı. Sağanak yağış sonrası ilçede bazı ev ve iş yerlerinde su baskınları oluştu.

Yaklaşık 15-20 dakika süren şiddetli sağanak yağışın ardından ilçe merkezindeki yollar adeta göle dönerken hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise otobüs durakları, işyerleri ve çatı altlarına sığındılar. Yağış sonrası yükselen sel suları nedeniyle çevreyolu hastane kavşağı ulaşımda aksamalar yaşandı.

Şiddetli sağanak yağışın durmasının ardından harekete geçen belediye ekipleri kapanan hastane kavşağını ulaşıma açarken daha sonra tıkanan lagar ızgaralarının temizleyip sel suları nedeniyle zarar gören cadde ve sokaklarda çalışmalarını sürdürdüler. Ev ve işyerlerinden gelen su baskını ihbarlarını da değerlendiren ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Çorum\'un Alaca ilçesinde şiddetli sağanak hayatı felç etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çorum'un Alaca ilçesinde şiddetli sağanak hayatı felç etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement