Cumhur Ersöz Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Cumhur Ersöz Seçim Sonuçları

Cumhur Ersöz Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Adana Feke belediye başkan adayı olan Cumhur Ersöz isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 14:59

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Adana Feke belediye başkan adayı olan Cumhur Ersöz isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Adana Feke ilçesinde toplam 7 aday ile yarışan Cumhur Ersöz isimli Saadet Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Saadet Partisi Adana Feke adayı Cumhur Ersöz kimdir? Saadet Partisi Adana Feke adayı Cumhur Ersöz yüzde kaç oy aldı?

Cumhur Ersöz Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Adana Feke belediye başkan adayı olarak gösterilen Cumhur Ersöz Feke ilçesinde % 1,65 oranında oy almıştır. Feke ilçesinde % 1,65 oranında oy olan Cumhur Ersöz adlı Saadet Partisi adayı toplamda 198 adet oy sayısına ulaştı.

Cumhur Ersöz Kimdir?

Cumhur Ersöz Seçim Sonuçları

Cumhur Ersöz, 9 Şubat 1965 yılında Feke ilçesinde doğdu. İlkokulu Kozan'da, ortaokulu Ceyhan'da, liseyi Feke'de bitirdi. Eskişehir İşletme Fakültesinden mezun oldu. Daha sonra Çukurova Universitesi Eğitim Fakültesi'nde pedagojik eğitimini tamamlayarak mezun oldu. Adana Mobil Ticaret Lisesinde 1990 ve 1995 yıllarında matematik öğretmeni olarak görev aldı. 1996 yılında Feke'nin Gedikli köyünde vekil öğretmen olarak görev yaptı. 1997 yılında Feke'nin Kısacıklı köyünde, 1998 yılında ise Kısacıklı köyü ilköğretim okulunda vekil öğretmenlik görevlerinde bulundu. Ayrıca 2000 - 2003 yılları arasında çeşitli okullarda öğretmenlik görevinde bulundu. Cumhur Ersöz iş adamıdır.

Adana Feke ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Cumhur Ersöz Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement