Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, OSTİM OSB ile SETBİR Yönetim Kurulu Üyelerini Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, OSTİM OSB ile SETBİR Yönetim Kurulu Üyelerini Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, OSTİM OSB ile SETBİR Yönetim Kurulu Üyelerini Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, OSTİM OSB ile Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (SETBİR) Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. Görüşmelerde, sanayi sektörünün beklenti ve talepleri, stratejik sektörlerin kümelenme anlayışı, yerel kapasite ve üretimin artırılması gibi konular ele alındı. Ayrıca, süt ve et sektörlerindeki gelişmeler ve tarım sektöründe uygulanması gereken politikalar da tartışıldı.

02.01.2024 19:33

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, OSTİM OSB ile Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (SETBİR) Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmelerde, OSTİM OSB Yönetim Kurulu üyeleri ve OSTİM küme başkanları ile sanayi sektörünün görünümü, sektörün beklenti ve talepleri değerlendirildi. Sanayide özellikle stratejik sektörlerin kümelenme anlayışı içerisinde geliştirilmesi, yerel kapasite ve üretimin artırılması için gelecek yıllarda yapılması gereken konular ele alındı.

SETBİR Yönetim Kurulu üyeleriyle ise süt ve et sektörlerinde yaşanan gelişmeler, sektörün sorun ve talepleri ile tarım sektöründe geleceğe yönelik uygulanması önem arz eden politikalar üzerinde duruldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, OSTİM OSB ile SETBİR Yönetim Kurulu Üyelerini Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement