Cumhuriyet Meydanında İlk İftar Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika
Güncel

Cumhuriyet Meydanında İlk İftar Yoğun İlgi Gördü

Cumhuriyet Meydanında İlk İftar Yoğun İlgi Gördü

Bandırma Belediyesi tarafından her Ramazan Ayında kurulan İftar Sofrası bu yıl Cumhuriyet Meydanında Bandırma Ortaokulu önünde kuruldu.

11.07.2013 01:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan'ın Ayının ilk iftar Sofrasına Bandırma Ulaşım AŞ tarafından destek verilirken Belediye İftar Sofrasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Belediye tarafından halkımızın birlik ve beraberlik duyguları içersinde Ramazan Ayını yaşaması amacıyla kurulan İftar Sofrasında Ramazan Ayı ve Sosyal yardım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, bu yıl İftar Sofrasını Cumhuriyet Meydanında kurduklarını belirterek hayırsever vatandaşların destekleriyle gerçek ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza yardımların yemek ve erzak yardımlarının sürdüğünü söyledi.

Mirza: "Kutsal Ramazan ayını bugün idrak etmeye başladık. Her yıl olduğu gibi bu yılda iftar yemeğimizi Belediyemiz adına bu yılda hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle veriyoruz. Cin Çukuru Oto Parkında verdiğimiz İftar Yemeğimizi geçen yıllardan farklı olarak bu yıl Bandırma Ortaokulunun Bahçesinde vermeye başladık. İftarlarını burada açmak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.

Bu yemeklerimizi gördüğünüz gibi hayırsever vatandaşlarımız ve firmalarımız aracılığıyla Bandırma halkına ulaştırıyoruz. Aynı şekilde her akşam en az bin kişiye iftar yemeklerini vermeye devam edeceğiz. Bunun yanında erzak ihtiyacı olan vatandaşlarımıza da Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzün ekipleri bu yardımlara her gün devam edecekler. Bu yardımlara destek vermek isteyen vatandaşlarımız varsa Bandırma Belediyesine müracaat edebilirler. Bu yardımlarla gerçek ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza ihtiyaçlarını karşılasın. Buradan bir kez daha Ramazan ayının Bandırma halkına, İslam Alemine hayırlar getirmesi dileklerimle herkesin Ramazan Ayını kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cumhuriyet Meydanında İlk İftar Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement