D-Smart'dan 2011 Yılında Dev Yatırım: 20 Yeni Kanal - Son Dakika
Güncel

D-Smart'dan 2011 Yılında Dev Yatırım: 20 Yeni Kanal

D-Smart\'dan 2011 Yılında Dev Yatırım: 20 Yeni Kanal

D-Smart izleyicileri, 1 Ekim'de 5 yeni kanalla daha tanışacak.

20.09.2011 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kısa sürede önce 8 yeni kanalı izleyicileriyle buluşturan Türkiye'nin en yenilikçi dijital platformu D-Smart, içeriğine 12 yeni kanal daha ekleyerek, TV keyfini ikiye katlıyor. Futbol, sinema, yabancı dizi, yaşam, animasyon ve belgesel yayınlarıyla fark yaratacak 12 yeni kanal ile D-Smart izleyicileri benzersiz bir içerik zenginliğine sahip olacak. D-Smart, yeni eklenecek kanallarla 22 HD kanal sayısına ulaşarak Türkiye'nin en geniş içerikli HD yayın platformu haline geliyor.

Sunduğu zengin içerik ve teknolojik üstünlüğüyle fark yaratan D-Smart, 12 yeni kanalı daha izleyicilerinin beğenisine sunuyor. HD ve 3D spor karşılaşmaları, birbirinden keyifli filmler, sakin yaşam programları, Amerika'nın çok izlenen iddialı yabancı dizileri, eğlenceli animasyon/çizgi film ve belgesellerin yüksek teknolojiyle yayınlanacağı yeni kanallar, D-Smart'ın içeriğini benzersiz bir şekilde zenginleştiriyor.

D-Smart, 20 Eylül tarihinde dört yeni kanalı (Eurofutbol HD, Smart HD/3D, Dizi Smart HD, MyZen TV) izleyicilerinin beğenisine sundu. Eurofutbol HD, heyecan dolu Avrupa maçlarının yer aldığı Eurofutbol kanalının yayınlarını HD farkıyla sunacak. Yeni açılan kanal Smart HD/3D ile Şampiyonlar Ligi maçları, sinema, dizi, belgesel programları HD veya 3D yayın ile izlenebilecek. Ağırlıklı olarak kadınlara yönelik yayın yapan MyZen TV, dingin ve huzurlu yaşam, yoga meditasyon gibi kavramlarını içine alan "sakin hayat" felsefesiyle 24 saat yayın yapacak. Castle, Desperate Housewives, Private Practice, Criminal Minds, Grey's Anatomy, Prison Break gibi dünyaca ünlü dizilerin yer aldığı Dizi Smart kanalının HD versiyonu Dizi Smart HD ise 20 Eylül'de D-Smart izleyicileriyle buluşan yeni kanallar arasında yer alıyor.

D-Smart izleyicileri, 1 Ekim'de 5 yeni kanalla daha tanışacak. SinemaTV Aile HD, Sinema TV 1001 ve Sinema TV 1001 HD, en güzel filmleri ekrana taşıyacak. Anime ve çizgi film âleminin en renkli örneklerinin yer alacağı Animex ve çarpıcı bilim ve belgesel kanalı SciTech de yine 1 Ekim'de D-Smart ailesine katılacak.

Diziler, reality şovlar ve erkeklerin dünyasını yansıtan sıra dışı programların yer aldığı FX kanalının HD versiyonu FX HD, sadece D-Smart'da yayına başlayacak. Dünyaca ünlü kanallar Fox Crime ve Fox Crime HD de 11 Kasım'dan itibaren Türkiye'de ve sadece D-Smart platformunda yayına başlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel D-Smart'dan 2011 Yılında Dev Yatırım: 20 Yeni Kanal - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement