Daikin "Eskimo"su ve "Sinirli Penguen"in Türkiye Maceraları - Son Dakika
Güncel

Daikin "Eskimo"su ve "Sinirli Penguen"in Türkiye Maceraları

Daikin "Eskimo"su ve "Sinirli Penguen"in Türkiye Maceraları

Daikin reklamlarından tanıdığımız "Eskimo" karakteri bu kez de ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu'nun çizgisiyle hayat buldu.

04.07.2012 16:37

Erdil Yaşaroğlu'nun kaleminden Daikin "Eskimo"su ve arkadaşı "Sinirli Penguen"in Türkiye maceraları animasyon filmleri serisiyle ekranlara taşınıyor.

Dünya'da klimanının bir numaralı ismi olarak kabul edilen Daikin, Türkiye'de farklı ve keyifli projelerle tüketicilerle buluşmaya devam ediyor. Erdil Yaşaroğlu ile ilk kez İstanbul Shopping Fest kapsamında çalışan Daikin, şimdi de ünlü karikatüristin imzasını taşıyan animasyon filmleri serisiyle televizyonlar aracılığıyla evlere konuk oluyor.

Daikin'in "Eskimo"sunun Türkiye'ye gelmesiyle başlayan maceralarını, Temmuz ayından itibaren televizyonda animasyon film serileriyle takip etmek mümkün olacak. Daikin'i Türk insanına tanıtmak için ülkemize gelen, çok sevimli, işinde uzman olan ve maalesef Daikin'den başka kelime bilmeyen "Eskimo"ya bu macerasında, Erdil Yaşaroğlu'nun Daikin'e özel oluşturduğu, Eskimo ile tamamen ayrı kutupta ve sıcaktan bunaldığı için sürekli sinirli gezen "Sinirli Penguen" eşlik ediyor. Türk insanını çok iyi tanıyan "Sinirli Penguen", "Eskimo"ya yardımcı oluyor...

İlk kez böyle bir çalışmaya imza attığını belirten Erdil Yaşaroğlu, "Farklı, zorlayıcı ama çok eğlenceli bir çalışma oldu. Eğlenceli olmasında hem birlikte çalıştığım arkadaşlarımın hem de Eskimo'yla Sinirli Penguen'in çok etkisi var. Biz onları çok sevdik, umarım izleyenler de severler." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Daikin 'Eskimo'su ve 'Sinirli Penguen'in Türkiye Maceraları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement