Dakick.Com Yeni Yüzü İle Yayında! - Son Dakika
Güncel

Dakick.Com Yeni Yüzü İle Yayında!

Dakick.Com Yeni Yüzü İle Yayında!

dakick.com, kullanıcıların sevdikleri şarkıcı, aktör, yönetmen, oyuncu, sporcu, film, dizi ve mekânlarla ilgili hiçbir etkinliği kaçırmamalarını sağlıyor.

13.08.2012 16:34  Güncelleme: 16:30

'Hayatı yakala!' sloganıyla hizmet veren dakick.com, kullanıcılarına ücretsiz bir dijital asistan gibi yardımcı oluyor.

sahibinden.com'un da kurucusu olan Aksoy Group şirketlerinden Aksoy Internet Ventures (AIV) tarafından desteklenen dakick.com, yenilenen yüzü ile yayınına devam ediyor. AIV'nin yatırım yaptığı ilk internet projesi olan kişiye özel etkinlik öneri sitesi dakick.com, kullanıcıların sevdikleri şarkıcı, aktör, yönetmen, oyuncu, sporcu, film, dizi ve mekânlarla ilgili hiçbir etkinliği kaçırmamalarını sağlıyor.

dakick.com'un kurucuları olan Serkan Ünsal ve Alper Akcan'ın projeye olan inançlarının kendilerini çok etkilediğini ve bu doğrultuda yatırım kararı aldıklarını belirten AIV Yönetim Kurulu Başkanı Taner Aksoy şunları söyledi: "dakick.com sadece ilk yatırımımız olduğu için değil, kendi alanında internete yeni bir soluk getirdiği için de bizim için çok önemli. Site, test aşamasındayken kullanıcılarından gelen geri bildirimler doğrultusunda yoğun bir geliştirme sürecinden geçti. 12 yıl boyunca elde ettiğimiz tüm deneyimimizi aktardığımız dakick.com'un da tıpkı sahibinden.com gibi kendi alanının en iyisi olacağına inanıyoruz."

2011 yılının en başarılı üç girişimcisinden biri seçilen dakick.com Genel Müdürü Serkan Ünsal, AIV'den alınan desteğin kendileri için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "sahibinden.com gibi Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarından birini hayata geçiren bir grubun gücünü ve tecrübesini attığımız her adımda hissediyoruz. Sinema, konser, TV gibi sekiz farklı kategoride etkinliğin yanı sıra kişiler, filmler ve takımlar gibi yedi farklı kategoride takip edilecek isimler sunan dakick.com, sahip olduğu bu geniş yelpaze ile kendi alanında dünyada bir ilk olma özelliğini taşıyor. Kullanıcılar etkinlikleri ilgi alanlarına göre görüntüleyebildikleri gibi, etkinlik haberlerini e-posta ile alabiliyorlar ve kendilerine özel etkinlik takvimi de otomatikman güncelleniyor. dakick.com konum bazlı olarak da kullanılabiliyor. Bu sayede kullanıcı, o an bulunduğu yere en yakın hangi etkinliklerin olduğunu harita üzerinde görebiliyor" diye konuştu.

Ücretsiz dijital asistan

Ücretsiz bir dijital asistan gibi hizmet veren dakick.com'da kullanıcıların takip edilebileceği 400 binden fazla aktör, yönetmen, sporcu, film, dizi ve mekân yer alıyor. Siteden, vizyondaki filmler, televizyonda neler olduğu, tüm tiyatrolarda sahnelenen oyunlar, opera ve baleler, sirkler, fuarlar, sergiler, konferanslar ve tüm spor müsabakaları, kısacası Türkiye'deki tüm etkinliklerle ilgili öneriler alınabiliyor.

Bir zaman kılavuzu gibi de çalışan dakick.com sayesinde, kullanıcılar sevdikleri yönetmenden futbolcuya, opera sanatçısından tiyatro oyuncusuna kadar birçok kişi ve kavramın ne zaman, nerede, hangi etkinliğin bir parçası olduğundan otomatik olarak sosyal takvim ile haberdar olabiliyorlar. dakick.com, kullanıcıların ortak beğenileri olan diğer kullanıcılarla sosyalleşmesini de sağlıyor. Örneğin, televizyonda kullanıcının sevdiği bir aktrisin filmi gösterilirken, kimler o filmle ilgileniyor, kimler yorum yapmış görülebiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dakick.Com Yeni Yüzü İle Yayında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement