Damper Faciası - Son Dakika
Güncel

Damper Faciası

Damper Faciası

Kamyonun Açık Olan Damperinin Beton Bloğa Takılması Sonucu, Beton Blok Kamyonun ve Bir Minibüsün Üstüne Çöktü.

21.09.2010 11:58  Güncelleme: 12:50

Kaza bu sabah saat 08.30 sıralarında meydana geldi. 42 yaşındaki Kudret Yücel yönetimindeki 03 EH 623 plakalı kamyon Organize Sanayi Bölgesi'nden (OSB) çıkarken, kalkık olan damperi OSB´nin girişini belirtmek için dikilmiş olan yaklaşık 4 metre yüksekliğindeki beton bloğa takıldı. Bunun üzerine beton blok hem damperi kalkık olan kamyonun üzerine, hem de diğer şeritten OSB'ye giriş yapmak isteyen 40 yaşındaki Kamil Ak yönetimindeki 03 UE 732 plakalı minibüsün üzerine göçtü.

Kazada kamyon sürücüsü Kudret Yücel ile minibüsün sürücüsü Kamil Ak ve yanında bulunan oğlu 18 yaşındaki Ahmet Ak olay yerinde hayatını kaybetti. Minibüste bulunan 42 yaşındaki Muzaffer Ak ise ağır yaralandı. Yaralı Ak´ın kurtarılması için 3 vinç ve 2 iş makinasının seferber olduğu olay yerinde toplanan kalabalığı polis güçlükle sakinleştirdi. Cesetlerin ve yaralıların çıkartılmasında gecikildiğini savunan çevredekiler çalışanlara tepki gösterdi.

Olay yerine gelen Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga ile Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli de kazayla ilgili bilgi aldı. Yaralı Ak, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınırken, cesetler ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Sezer KÜÇÜKKURT - AFYONKARAHİSAR - DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Damper Faciası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement