Dardanel? İn Veliahtı Hedef Büyüttü - Son Dakika
Güncel

Dardanel? İn Veliahtı Hedef Büyüttü

Dardanel? İn Veliahtı Hedef Büyüttü

Dardanel'in sahibi Niyazi Önen'in, bir dönem haftalık ile işçi olarak çalıştırdığı 23 yaşındaki oğlu Mehmet Önen, babasının 'veliahtıö olarak emin adımlarla ilerliyor.

19.09.2013 15:15

Dardanel'in sahibi Niyazi Önen'in, bir dönem haftalık ile işçi olarak çalıştırdığı 23 yaşındaki oğlu Mehmet Önen, babasının 'veliahtıö olarak emin adımlarla ilerliyor. Oğul Önen, günlük 30 ton olan ton balığı konservesi üretimlerini önümüzdeki iki ay içinde 50 tona çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Dardanel Şirketler Grubu'nun veliahtı Mehmet Önen, Hint Okyanusu'nda avlanan ton balıklarını Çanakkale Kepez Limanı'na getiren 4 bin 190 grostonluk, 96 metrelik, Antigua bayraklı 'Antılla 3ö isimli gemiden yapılan yüklemeyi yerinde izledi. Burada, kendi isminden esinlenilerek 'Kaptan Memoö adı altında tüketiciye ulaşan ton balığı konservelerinin üretildiği tesiste haftalık ücretle çalıştığı dönemlerdeki mesai arkadaşlarıyla da şakalaşan Önen, hedeflerini açıkladı. Önen, tesislerine 2.5 yıl aradan sonra 3 bin ton balık getirterek, bu yılki üretim hedefini ortaya koyduklarını söyledi.

Önümüzdeki 3 ay içinde Hint Okyanusu'nda avlanan ton balıklarından bir grubun daha getirilerek tesislerinde işleneceğini belirten Önen, 'Mevcut işçi sayımız şu an bin kadar. Yeni işçi alımları ile Dardanel istihdam yaratmaya devam edecek. Günlük 30 ton olan üretimimizi iki ay içine 50 tona yükseltmeyi hedefliyoruzö dedi.

DARDANELSPOR'A BAŞKANLIKTA HEDEFİ

ABD'deki Drew Üniversitesi'nde ekonomi eğitimi alan ve Amerikan Kolej Sporları Kurumu (NCAA) liginde dört yıl basketbol da oynayan Önen, sporcu yönüyle de dikkati çekiyor. Spora ilgisinin basketbolla sınırlı olmadığını da belirten Önen, hedefleri arasında babasının yıllardır başkanlığını yürüttüğü Dardanelspor Futbol takımının başına geçmek olduğunu da söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dardanel? İn Veliahtı Hedef Büyüttü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement