Defterdar Karaköse, Başkan Arslan'ı Makamında Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Defterdar Karaköse, Başkan Arslan'ı Makamında Ziyaret Etti

Defterdar Karaköse, Başkan Arslan\'ı Makamında Ziyaret Etti

Ağrı'da "23.Vergi Haftası" kapsamında yapılan ziyaretler ile mükelleflere vergi haftası bilincini anlatılıyor.

28.02.2012 20:43  Güncelleme: 20:42

Ağrı'da 23. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Ağrı Defterdarı Ali Osman Karaköse ile Vergi Dairesi Müdürü Ümit Ağdacı, Sait Okta, Muhammet Önay ve Ulviye Dalkılıç'la Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı makamında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarette Vergi Dairesi Müdürü Ümit Ağdacı Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın yakasına Vergi hafta münasebeti ile bir kurdele taktı.

Defterdar Ali Osman Karaköse Belediye Başkanı Hasan Arslan'a ziyaretten dolayı çiçek taktim etti, Belediye Başkanı Hasan Arslan'da Defterdar Ali Osman Karaköse'ye günün anısına Plaket verdi.

Ağrı Defterdarı Ali Osman Karaköse "Vergi Haftası'nın bu yıl 27 Şubat-4 Mart tarihleri arasında kutlandığını, Bu kutlamalarda kamuoyuna vergi bilincini anlatarak, vergiyi sevdirmeyi amaçladıkları ifade etti.

Defterdar Karaköse "Güçlü ve bağımsız devletlerin temel ekonomik kaynağının vergi olduğu ifade ederek "Ülkemizde de kamu giderlerinin temel finans kaynağını vergi gelirleri oluşturmaktadır.

Bu itibarla, kamu hizmetlerinin daha kaliteli olarak sunulabilmesi için tahakkuk eden vergilerin tahsilat oranlarının yüksek oluşu önem arz etmektedir".dedi.

Günün anlamını ve ziyaretin anısına yapılan konuşmada; Belediye Başkanı Hasan Arslan Vergi haftası dolayısıyla yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdi. yapılan konuşmada belediyenin şimdiye kadar yatığı çalışmaları anlattı. Yapılan çalışmalarla " 2012 yılında Ağrı ilinin marka bir il olacağını"söyledi.

Bu yapılan hizmetler alınan vergiler ile yapılmaktadır. Bu görevi sizler ifa ediyorsunuz bu yüzden sizlere kutluyorum dedi. Ziyaret anısına toplu fotoğraf çekilmesinin ardından Belediye Başkanı Hasan Arslan ziyatertcileri Belediye hizmet binası çıkışına kadar yolcu etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Defterdar Karaköse, Başkan Arslan'ı Makamında Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement