Demokratik Anlayışla İzzettin Halkı Anıtını Seçti - Son Dakika
Güncel

Demokratik Anlayışla İzzettin Halkı Anıtını Seçti

Demokratik Anlayışla İzzettin Halkı Anıtını Seçti

Demokratik ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile çalışmaların yapıldığı Çatalca Belediyesi'nde, çalışmalara halkın görüşleri katılmaya devam ediyor.

25.02.2015 14:07  Güncelleme: 14:08

1944 Kırım Tatar Türkleri sürgünü anısına yapılacak anıt öncesinde İzzettin halkına Çatalca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından hazırlanan anıt örnekleri sunulmuştu. İzzettin halkı ve Kırım Türkleri Yardımlaşma Derneği'nden gelen anıt talebi sonrasında yapılan çalışmalar ile birlikte anıt örnekleri hazırlanmıştı. İzzettin Muhtarı Erşen Ergun da anket formlarının İzzettin halkına ulaşmasını sağlamıştı.

24 Şubat günü anket neticelendirildi. İzzettin Mahallesi köy kahvesinde bulunan sandık bugün itibariyle Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Güzel, Fehmi Akyüz, Cengiz Uçar, Dursun Duran Kaya, Ayhan Tutun, İzzettin Muhtarı Erşen Ergun ve Çatalca Belediyesi personeli tarafından açılarak, anket formlarından çıkan sonuçlar sayıldı.

Çıkan sonuçlara göre de 4 numaralı anıt tasarımı İzzettin halkı tarafından en beğenilen ve en rağbet gören tasarım olarak seçildi. İzzettin Mahallesi'nde yapımı düşünülen park, düğün salonu projesine entegre edilerek yapılacak. Proje çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demokratik Anlayışla İzzettin Halkı Anıtını Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement