Denizli - Asma Kattan Düşüp Öldü - Son Dakika
Güncel

Denizli - Asma Kattan Düşüp Öldü

Denizli - Asma Kattan Düşüp Öldü

Denizli'de Otomobiline Ayna Almak İçin Gittiği Tamirhanenin Asma Katındaki Yedek Parça Bölümünden Düşen 54 Yaşındaki Mehmet Akkoç, Yaşamını Yitirdi.

21.03.2011 21:41

Denizli'de otomobiline ayna almak için gittiği tamirhanenin asma katındaki yedek parça bölümünden düşen 54 yaşındaki Mehmet Akkoç, yaşamını yitirdi.

Emekli işçi Mehmet Akkoç, bugün saat 16.00 sıralarında, 03 FK 493 plakalı otomobilinin kırılan sağ yan aynasını değiştirmek için 3'ncü Sanayi Bölgesi, 32. Sokak'taki Hacıoğlu Oto Tamirhanesi'ne gitti. İşyeri sahibi Mustafa Hacıoğlu, aynalara bakmak için tamirhanenin asma katındaki yedek parça deposuna çıkan Akkoç'u, tabanı açık bölüme geçmemesi için uyardı. Ancak, aynaların bulunduğu bölümü ararken, bir anlık dalgınlık sonucu açık olan bölüme geçen Akkoç, yaklaşık dört metre yükseklikten beton zemine düştü. İşyeri çalışanlarının haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Akkoç'un öldüğünü belirledi. Polis ve savcının incelemesinin ardından Akkoç'un cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Polis, işyeri sahibi Hacıoğlu'nu ifadesine başvurmak üzere gözaltına aldı. Olayla, ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli - Asma Kattan Düşüp Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement