Denizli'de Eğitime Hayırsever Desteği Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Eğitime Hayırsever Desteği Devam Ediyor

Denizli\'de Eğitime Hayırsever Desteği Devam Ediyor

Denizli Gülay Kaynak Sarıkaya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin protokolü valilik binasında imzalandı.

07.09.2013 16:22

Denizli'de mevcut bir okulun isim hakkını alan Denizli'li işadamı Mustafa Kaynak, 1,5 milyon TL'lik bir katkı ile eğitime önemli bir destekte bulundu.

Denizli Gülay Kaynak Sarıkaya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin protokolü valilik binasında imzalandı. Vali Abdülkadir Demir ile Hayırsever Mustafa Kaynak'ın imzaladığı protokol ile 2013 yılında 8 ayda 9. Okul protokolü imzalanmış oldu.

Düzenlenen törene Vali Abdülkadir Demir, Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Denizli İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Hayırsever İş Adamı Mustafa Kaynak katıldı.

Hayırsever iş adamı Mustafa Kaynak törende yaptığı konuşmasında " Mustafa Kaynak olarak devletimize kazandırdığım 6. Okul oldu. Bu okulumuzun adı Gülay Kaynak Sarıkaya olacak. Bu doğrultuda milli eğitim hizmetlerinde kullanılmak üzere bir bağışta bulunuyor. Bu bağışın hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Vali Abdülkadir Demir yaptığı konuşmasında; "Bende Öncelikle Mustafa Kaynak beye herkes adına teşekkür ediyorum. Yeni okul yapımlarında inşallah yine bir araya gelelim. Mustafa Kaynak belli zamanlarda okul yapmayı hedeflemiş. Bugün çok anlamlı bir gün oldu. Özellikle Kaynak Ailesi, bu işte en önde olan ailelerden biri. Rakamları arkadaşlara çıkarttırdık ve kaynak ailesine ait bir çok okul bulunuyor. Kendileri ile gurur duyuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. 2013 yılının Denizli için çok bereketli geçti. Çünkü 8 ayda 9. Okul protokolü imzaladık" dedi.

Konuşmaların ardından Denizlili İşadamı Mustafa Kaynak ve Vali Abdülkadir Demir, Gülay Kaynak Sarıkaya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin protokolüne imza attı. Şu anda Pamukkale Teknik Endüstri Meslek Lisesi adıyla hizmet veren okul eğitim-öğretim döneminde Gülay Kaynak Sarıkaya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ismiyle eğitim verecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Denizli'de Eğitime Hayırsever Desteği Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement