Denizlispor'da Bizati ile Yola Devam - Son Dakika
Güncel

Denizlispor'da Bizati ile Yola Devam

Denizlispor\'da Bizati ile Yola Devam

Denizlispor yönetimi sürpriz bir karara imza attı, istifasını sunan Teknik Direktör Özcan Bizati'yle yola devam edileceği açıklandı.

13.01.2015 11:30  Güncelleme: 11:51

Denizlispor yönetimi sürpriz bir karara imza attı, istifasını sunan teknik direktör Özcan Bizati'yle yola devam edileceği açıklandı. Denizlispor'da yönetimin ters düştüğü ve ara transfer için rapor bile almadığı Bizati, kulübün önünü açmak adına istifa ettiğini açıkladı. Akşam saatlerinde Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu başkanlığında toplanan yönetim kurulunda yeni teknik direktör adayının belirlenmesi beklenirken sürpriz bir karara imza atıldı.

Yaklaşık 2 saatlik toplantının ardından açıklama yapan Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Mehmet Ekizler, "Yönetim sezon sonuna kadar teknik direktör Özcan Bizati ile yola devam kararı almıştır" açıklamasını yaptı. Ekizler ayrıca, Orduspor maçının ardından süresiz kadro dışı bırakılan Mehmet Cansın Çiçek'in affedildiğini açıkladı. Denizlispor'un kaleci İsmail Şahmalı ile Burak Karaduman'ın sözleşmesini fesh edeceği öğrenildi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor'da Bizati ile Yola Devam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement