Dernek Üyelerinden Başkan Saraoğlu'na Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Güncel

Dernek Üyelerinden Başkan Saraoğlu'na Teşekkür Plaketi

Dernek Üyelerinden Başkan Saraoğlu\'na Teşekkür Plaketi

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu’nu ziyaret eden Pazaryeri Çırak Kadir Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeleri, Pazaryeri Çırak Kadir Cami’nin çevre düzenleme çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.

06.01.2018 11:20

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'nu ziyaret eden Pazaryeri Çırak Kadir Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeleri, Pazaryeri Çırak Kadir Cami'nin çevre düzenleme çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saraoğlu, "Camilerimiz halkımızın daha nezih ortamlarda ibadet etmelerine olanak sağlamaktadır. Daha önce birçok camimizde gerçekleştirilen uygulamalar gösterdi ki halkımız bu uygulamalardan memnun kalmaktadır.Pazaryeri Çırak Kadir Camimizde çevre düzenlemesi yapılarak dinimize yakışır şekilde halkımızın hizmetine sunulmuştur" dedi.

Pazaryeri Çırak Kadir Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeleri, Gediz Belediyesi'nin çalışmaları ile Pazaryeri Çırak Kadir Cami çevresinin oldukça düzenli hale geldiğini belirterek, Başkan Saraoğlu'na yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dernek Üyelerinden Başkan Saraoğlu'na Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement